Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Γιαννιτσά: Πήραν στο κυνήγι «κυνηγούς» χαλκού!



Τα καλώδια χαλκού που είχαν ξηλώσει οι δυο Έλληνες δράστες ξεχείλιζαν μέσα από τα τρία τσουβάλια στα οποία τα μετέφεραν, φορτωμένα στο μηχανάκι του ενός από αυτού.

Όχι μόνο δεν κατάφεραν να φύγουν με την πλούσια λεία τους δυο «κυνηγοί» χαλκού στα Γιαννιτσά Πέλλας, αλλά αναγκάστηκαν και να την παρατήσουν όταν άρχισαν να τους καταδιώκουν κάτοικοι της περιοχής! Μάλιστα, ο ένας από αυτούς δεν απέφυγε τη σύλληψή του...

Τα καλώδια χαλκού που είχαν ξηλώσει οι δυο Έλληνες δράστες ξεχείλιζαν μέσα από τα τρία τσουβάλια στα οποία τα μετέφεραν, φορτωμένα στο μηχανάκι του ενός από αυτού! Οι περίοικοι που τους είδαν, κατάλαβαν ότι ήταν κλεμμένα και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν. Όμως, εκείνοι εγκατέλειψαν το μοτοποδήλατο και τράπηκαν σε φυγή, αφού πρώτα έκρυψαν τα τσουβάλια σε ένα απόμερο σημείο.

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που κλήθηκαν στην περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του μοτοποδηλάτου από τον αριθμό κυκλοφορίας και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα. Πρόκειται για έναν 36χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ ο άγνωστος συνεργός του αναζητείται. Τα τρία τσουβάλια με τα διαφόρων διαστάσεων καλώδια βρέθηκαν εκεί που τα είχαν κρύψει και ερευνάται από πού τα είχαν κλέψει. Μαζί, βρέθηκαν ένας κόφτης και ένα μικρό τσεκούρι.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου