Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Άδειασαν μάντρα οικοδομικών υλικών στα Γιαννιτσά



Τα πήραν όλα κι έφυγαν, οι άγνωστοι δράστες που χτύπησαν μια μάντρα οικοδομικών υλικών στα Γιαννιτσά Πέλλας! Μάλιστα, πρέπει να είχαν μελετήσει πολύ καλά τα κατατόπια, γιατί απέφυγαν όλα τα συστήματα ασφαλείας.

Οι εισβολείς απενεργοποίησαν αρχικά το σύστημα συναγερμού της επιχείρησης που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών- Αξού και τρύπωσαν ανενόχλητοι στο κτίριο, απ’ όπου άρπαξαν δεκάδες εμπορεύματα μεγάλης αξίας. Προφανώς γνώριζαν ότι δεν χρειάζονταν μεταφορικό μέσο, γιατί θα… έβρισκαν εκεί!


Φόρτωσαν όλα τα κλοπιμαία σε ένα φορτηγό της εταιρείας που είχε τα κλειδιά στη μίζα και έγιναν καπνός με αυτό, χωρίς να αφήσουν ίχνη. Ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών που ερευνούν την κλοπή ότι η ζημία που του προκάλεσαν οι δράστες ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

protothema.gr

3 σχόλια:

  1. Το κατάστημα να ρωτήσω είχε ασφαλιστική κάλυψη πυρός και κλοπής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ,ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ,ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ!!ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΑΝ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΕΜΦΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή