Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τζαμτζής: Δεν θα ρίξω ποτέ κυβέρνηση της ΝΔ



Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την πρωτοβουλία που πήρε μαζί άλλους βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους με τον φόρο ακινήτων.“Αυτό που επισημαίνουμε με την ερώτησή μας είναι να υπάρξει δίκαιη φορολόγηση. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει φορολόγηση, αλλά να είναι δίκαιη”, είπε αρχικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του “αντάρτικου”.Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι η τρίτη ερώτηση που καταθέτουμε για το ίδιο θέμα. Έίμαι αγρότης κατά κύριο επάγγελμα, μεγάλωσα με τα χωράφια και έχω ιδιαίτερη
ευαισθησία στο θέμα. Στην ερώτηση αναφερόμαστε και στα θέματα των οικοπέδων. Είναι η τρίτη ερώτηση και αυτό που είπα σήμερα στον κύριο Στουρνάρα είναι ότι καταθέτουμε τρίτη ερώτηση και παρόλα αυτά οι άνθρωποι στο επιτελείο του δεν το κατανοούν. Έδωσα συγκεκριμένα και αναλυτικά παραδείγματα για να τονίσουμε την αδικία που υπάρχει”.
Πάντως, ο κ. Τζαμτζής ξεκαθάρισε ότι: “Δεν είπα ποτέ ότι πάω να ρίξω την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται να αφήσω τη Νέα Δημοκρατία  να πάει στο 5% γι’ αυτό είμαστε όλοι μαζί και πιέζουμε την κυβέρνηση. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβει. Δεν είμαι ο κατάλληλος να πω αν πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, γιατί θα θεωρηθεί ότι κάνω πόλεμο στον κ.Στουρνάρα. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Όμως η αριστερή λογική να χτυπήσουμε την ιδιοκτησία, δεν είναι στις αρχές μας ως παράταξη”.
- See more at: http://www.tsantiri.gr/politiki/tzamtzis-den-tha-rixo-pote-kubernisi-tis-nd/#sthash.knt7CJIp.dpuf

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα ρίξεις ποτέ την Κυβέρνηση κ. Δάνη, αλλά κατάφερες και έριξες τον εαυτό σου τελείως στον πάτο στα μάτια του κόσμου. Προς τι όλη αυτή η πρεμούρα? Ή επειδή δεν πήρες Υπουργείο ή επειδή κατάλαβες ότι τελείωσες και δεν ξαναβγαίνεις όχι μόνο Βουλευτής αλλά πουθενά. Μάζεψέ τα λοιπόν και σπίτι, αρκετά μας κούρασες τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή