Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μία Γιαννιτσώτισα "παραδίδει" μαθήματα μόδας στους δρόμους της Αθήνας



Στην Γεωργία Σηκοπέτη, ηθοποιό από τα Γιαννιτσά που ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα είναι αφιερωμένο το καθιερωμένο fashion report της ημέρας του No1 γυναικείου περιοδικού “MUST”. Διαβάστε τι έγραψε για την νεαρή ηθοποιό:


“Καλημέρα απ' την ηλιόλουστη Αθήνα!!! Μετά τους εορτασμούς, τις τυμπανοκρουσίες, τις παρελάσεις των μαθητριών με τα μίνι και τα δωδεκάποντα τακούνια lol αν και υπήρξαν και κάποια ατυχήματα... αλλά μην ''μασάτε'' κορίτσια είστε μικρές ακόμα :-) που θα πάει θα το μάθετε το δωδεκάποντο ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Το αστείο είναι ότι πολύ συχνά όταν θέλω να επιπλήξω κάποιο μοντέλο που παραπονιέται για τα ψηλά τακούνια λέω: ''καλά μην κάνεις έτσι δεν θα πας και στην παρέλαση'' και να που κάποια κορίτσια το τολμούν, άλλες τα κατάφεραν κι' άλλες όχι ... Η αλήθεια είναι ότι τα τακούνια δεν είναι για παρέλαση, εκτός κι αν τα κορίτσια που αποφάσισαν να το τολμήσουν, το είδαν απλά σαν την ευκαιρία τους, να κάνουν πασαρέλα...
Μιας και μίλησα για πασαρέλα συνειρμικά θυμήθηκα τον λόγο που ξεκίνησα να γράφω αυτό το κείμενο... Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το καθιερωμένο fashion report της ημέρας!!! Στο σημερινό on the street, θα σας παρουσιάσω με μεγάλη μου χαρά την ''αγάπη μου'', και για να μην παρεξηγηθώ, η ''αγάπη μου'' δεν είναι η Γεωργία, αλλά το όνομα της τετράποδης συνοδού της, που κλέβει (συγνώμη Γεωργία μου...) την παράσταση!!! Παρόλα αυτά η Γεωργία την έκανε την προσπάθεια της και ομολογώ ότι τα κατάφερε μια χαρά!!! Συνδύασε παστέλ χρώματα, με μια vintage διάθεση στα αξεσουάρ. Focus θα κάνω στην pocket size LOUIS VUITTON τσάντα, στα 70' α λα Έλενα Ναθαναήλ γυαλιά ηλίου και στις used μπότες. Κι αν έπρεπε να δώσω ένα τίτλο στο ντύσιμο της Γεωργίας θα έλεγα μάλλον ότι είναι ένα vintage- funky- grunge look”.
mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου