Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μαραζώνει η Κρύα Βρύση.Απούσα η διοίκηση του Δήμου.



Λάβαμε μια πολιτική επιστολή από φίλο αναγνώστη κάτοικο της Κρύας Βρύσης.Την βρήκαμε ενδιαφέρουσα και τη δημοσιεύουμε καθώς πρόκειται για ένα καθαρό πολιτικό κείμενο.

    H Κρύα Βρύση βρίσκεται εδώ και καιρό σε τροχιά απαξίωσης και διάλυσης.Ήταν ένας δήμος με προβλήματα και μάλιστα σοβαρά.Οι ευθύνες για την κατάντια μας,βαρύνουν τις διοικήσεις του πρώην Δήμου μας,που κατά καιρούς επηρεασμένες από το κλίμα της εποχής αλλά κυρίως μπολιασμένες με την αντίληψη του «ότι θέλω κάνω και λογαριασμό δεν δίνω» ασχολήθηκαν με όλα τ΄άλλα εκτός από τα σοβαρά και ουσιώδη.Το κακό φάνηκε από το δυσθεώρητο οικονομικό άνοιγμα και την τεράστια τρύπα στα οικονομικά του δήμου. Ο Καλλικράτης μπορεί να φάνηκε ως σωτηρία καθώς το συμμάζεμα και....
η διαφάνεια στα οικονομικά ήταν από τα ευργετικά που έφερε. Όμως το μοντέλο διοίκησης και κυρίως τα πρόσωπα που το εφάρμοσαν εδώ και τρία χρόνια ,επέφερε τον πλήρη μαρασμό. Αντιδήμαρχοι «φωτοβολίδες» και άσχετοι με τις ανάγκες και τις ιεραρχήσεις των προτεραιοτήτων της περιοχής κλήθηκαν να εφαρμόσουν με το χειρότερο παλαιοκομματικό και ξεπερασμένο τρόπο ,μια φοβική και κοντόφθαλμη απόφαση του κ. Στάμκου να τοποθετήσει σε θέσεις ευθύνης συμβούλους που ούτε ζουν στις περιοχές που κλήθηκαν να διοικήσουν ούτε φυσικά θα ξαναδούν σε περίπτωση μη εκλογής τους.
Μικροκομματικές και ψηφοθηρικές αντιλήψεις, προσωπικές έριδες, παρωχημένοι  μεγαλοϊδεατισμοί, εκδικητικότητα  και μικροπαραγοντισμός ήταν χαρακτηριστικά του προηγούμενου αλλά και του παρόντος αλλά ουσιαστικά απόντος Αντιδημάρχου αφού η «αγάπη» του για την αυτοδιοίκηση και την προσφορά εξαντλείται σε λιγοστές ώρες παρουσίας την εβδομάδα καθώς έσπευσε να επιστρέψει στην υπηρεσία που εργάζεται για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους.
Η Κρύα Βρύση αδικήθηκε από ανθρώπους που ευνόησε. Αδικήθηκε πληρώνοντας με τον πιο βαρύ τρόπο αμαρτίες του παρελθόντος.Αδικείται καθημερινά απ’όλους εμάς τους κατοίκους της που επιτρέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά που μας στέλνουν πενήντα και εξήντα χρόνια πίσω.Φτάνει.Δεν πάει άλλο.Να αφήσουμε κατά μέρος τις διαμάχες και τις προσωπικές μας διαφορές.Ή θα συνεννοηθούμε και θα ενωθούμε ή θα αφανιστούμε από το δόγμα του «διαίρει και βασίλευε» που με τόση επιτυχία εφαρμόζει ο νύν Δήμαρχος αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι.
Π.Κ

17 σχόλια:

  1. kai posa lefta pesane stin kria brisi.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Πασσαλης ειναι ο μεγαλύτερος τουριστας όλων των εποχών.Πολλά λογια και μηδεν ουσια.Είμαστε για γελια και για κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα κείμενο που κριτικάρει σε πολύ στενά πλαίσια, αγνοώντας το μνημονιακό πλαίσιο που κινούνται οι ΟΤΑ. όπως και η χώρα. Ο τοπικισμός αποτελεί την στρεβλωτική θεώρηση της αυτοδιοίκησης. Ποιός δεν αδικείται δηλαδή τα Γιαννιτσά, η Πέλλα, οι Γαλατάδες το Πλαγιάρι? Το μνημόνιο έχει συντρίψει πρώτα από όλα τους δήμους ως τον πιο μακρινό συγγενή του κράτους. Αν αλλάξουμε διαχειριστή στην φτώχεια μας μικρή σημασία έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑΛΗ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κριτικάρει σε πολύ στενά πλαίσια;Για όνομα του Θεού. Ξεχνάμε ότι πριν τρία χρόνια η Κρύα Βρύση ήταν ένας Δήμος σχεδόν πλήρως ανεπτυγμένος (έλειπε η ΔΟΥ) ενώ τώρα κατήντησε ένας μαρασμένος οικισμός;Τόσο γρήγορα ξεχνάμε; Και δεν εννοώ τα γνωστά να ξαναγίνει Δήμος κλπ. Απλά το αυτινόητο που λέει ο φίλος. Ο Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης έπρεπε να είναι κάποιος τοπικός με εξουσίες και προσωπικότητα και νοοτροπία Δημάρχου. Δυστυχώς έγινε ακριβώς αυτό που περιγράφηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΗΤΑΝ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ,ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙ ΑΥΤΕΣ;!ΤΟΥΣ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΩΝ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΚΑΝΕΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ Ν'ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ .ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΠ'ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΔΗΘΕΝ.ΩΣ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΗΣ ΔΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ,ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ,ΤΩΝ ΚΗΔΕΙΩΝ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΧΡΕΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ....ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΥΚΟΚΟΙΡΗ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕΣ!

      Διαγραφή
  6. ΤΙ ΣΚΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ Τ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ.
    κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό περιμένουμε φίλη Κατερίνα τον Καστερίδη να μας σώσει. Που ήταν βρε τόσα χρόνια αυτός ο άνθρωπος και μας τον κρύβατε? Επιτέλους θα σωθούμε.....

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΕΡΙΝΟΣ (ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ)30 Οκτωβρίου 2013 στις 11:03 π.μ.

      ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΟΝ ΜΥΛΟΤΟΠΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΠΗΡΕ 53% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ Ή Ο ΚΑΣΤΕΡ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ....

      Διαγραφή
  7. Ο Σταμκος γνωρίζει καλα ότι η απόφαση του να τοποθετήσει αντιδημάρχους που καμία σχέση δεν είχαν με τον τόπο που κλήθηκαν να διοικήσουν ,ήταν περα για περα λανθασμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ? ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.
      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΑΚΤΟΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?
      ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΩΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ.......... ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
      ΚΡΙΜΑ ΣΤΑΜΚΟ.................

      Διαγραφή
  8. ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ.
    ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΟ 42% ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΕΙ
    ΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΑΠΛΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΑΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟς ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΤΑΜΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    Ο ΔΑΤΗΣ; Ο ΑΡΤΑΦΕΡΝΗΣ; Η ΜΗΠΩΣ Ο ΔΑΡΕΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα από τους παραπάνω.Ένας πρώην δήμαρχος θα ναι και τιποτα άλλο.

      Διαγραφή
  11. Τι λεμε ρε παιδια;Παμε καλα;Τι κριμα ρε Σταμκο και κριμα ρε γρηγορακη..γιατι;Επειδη εβαλε ο,τι να ναι αντιδημαρχους σε δημοτικές ενότητες οπου δε γνωριζαν προβληματα,τρυπες κλπ;εδω εχασε τον μπουσουλα ο ανθρωπος,νομιζει οτι ο δημος ειναι περιπτερο.Η τοπικη αυτοδιοικηση απαιτει ανθρωπους που ειναι γνωστες του αντικειμενου,ανθρωπους που να σεβονται τις υπαρξεις των ντοπιων ανθρωπων.Ο ανθρωπακος απαξιωνει τους παντες.Δυο λεξεις μια προσωπικοτητα:συγκεντρωτικος,μονοπλευρος.Υποτιθεται οτι σχηματιζεις ψηφοδελτιο(με αξιολογους ανθρωπους) οχι μονον για να κερδισεις μια εκλογικη μαχη,αλλα για να πορευτεις σε μια τετραετια,ειδαλλως θα εχεις αποτυχει.αυτος αν του δινοταν η ευκαιρια δε θα αξιοποιουσε κανενα αξιωμα για τους συμβουλους του.μηδεν πρωτοβουλιες,μηδεν..τι να πω.ψηφιστε τον!οποιος πιστευει οτι ειναι αξιος να τιμησει το ειναι του,να βαλει υποψηφιοτητα.πρωτος εγω θα τον ψηφισω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή