Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Πνίγονται στην αιθαλομίχλη τα Γιαννιτσά.



Πυκνό νέφος αιθαλομίχλης καλύπτει από τις 6  το απόγευμα και μετά την πόλη των Γιαννιτσών τις τελευταίες ημέρες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, που σημειώνονται στην περιοχή μας σε συνδιασμό με  τους ασθενείς ανέμους, αλλά κυρίως εξαιτίας της αδυναμίας αγοράς πετρελαίου θέρμανσης, έχουν σαν αποτέλεσμα στα περισσότερα σπίτια να ανάβουν όλη την ημέρα τζάκια και ξυλόσομπες, και, λόγω της αιθαλομίχλης να καθίσταται η ατμόσφαιρα στην πόλη αποπνιχτική.
Πολίτες των Γιαννιτσών που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης λένε πως αισθάνονται
ενοχλήσεις στο λαιμό και ορισμένοι δυσφορία.Η έντονη οσμή καύσης στην ατμοσφαιρα μαρτυρά όμως και κάτι ακόμη πιο ανησυχητικιό.Δηλαδή πως τα υλικά που καίγονται δυστυχώς δεν είναι ακατέργαστη ξυλεία αλλά παράγωγα ξύλου, η χημική σύνθεση των οποίων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Να υπογραμμίσουμε πως ειδικοί συνιστούν στους πολίτες  να αποφεύγουν την ώρα της έξαρσης του φαινομένου να κυκλοφορούν για πολλή ώρα στο δρόμο, ειδικά οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, παιδιά και ηλικιωμένοι.

5 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΕΦΟΣ ΤΟΞΙΚΟ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai xtes kai proxtes sto kentro eixe entoni mirodia.etsouzan ta matia tou gioy mou.kaine kai ta epipla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς εκεί που γράφετε τέτοια άρθρα, σας τονίζω το εξής απλό: Δώστε μας φράγκα να βάλουμε πετρέλαιο να μην έχει ομίχλη στα Γιαννιτσά, γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεστε αναμεταξύ σας από το πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να χεις μυαλο ραδικι.το άρθρο κάνει λογο για την καταντια της οικονομικής κρισης.πού το είδες πως στηριζει αυτους που μας έφεραν σ'αυτό το χάλι;και που είδες να λέει "μην καιτε καυσόξυλα και παγώστε από το κρύο".αν έχεις κότσια δείρε αυτους που πρέπει.είσαι και ηλίθιος δε το συζητάμε.

      Διαγραφή
  4. εγω λεω καλυτερα να πεθανουμε στο κρυο παρα να καψουμε ξυλα ... ολο βλακειες ειναι δεν θα πεθανουμε κιολας απο το κρυο τα δωσουν δουλειες και χρηματα στον κοσμο που κρυωνει και πειναει για να μην εχουμε τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή