Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Νέος συνδυασμός για τον Δήμο Πέλλας φέρνει αγωνία στην ομάδα Παπανικολάου



Τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση της πρωτοβουλίας πολιτών για τη δημιουργία δημοτικής κίνησης στον Δήμο Πέλλας. Παραβρέθηκαν περίπου εκατό πολίτες του Δήμου Πέλλας.
    Στη συνάντηση υπήρξε γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για την αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας δημοτικής κίνησης πέρα και έξω από κομματικές ντιρεκτίβες, με κύρια χαρακτηριστικά την αυτονομία, τη δημοκρατία και τη συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων,
την ανάγκη σθεναρής αντίστασης στις λογικές των μνημονίων και του “Καλλικράτη” που στραγγαλίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση και καταστρέφουν την κοινωνία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου και των δημόσιων αγαθών,  τον σαφή αντιφασιστικό προσανατολισμό της, καθώς και την ανάγκη κινητοποίησης των πολιτών του Δήμου για συμμετοχή σʼ αυτή την αυτόνομη και ανεξάρτητη συλλογική προσπάθεια, μέσα από την οποία θα αναδειχθούν νέα πρόσωπα.
    Απότοκος της συνάντησης ήταν η δημιουργία προσωρινής συντονιστικής επιτροπής, που ανέλαβε τη σύνταξη σχεδίου διακήρυξης και καταστατικών αρχών, την πραγματοποίηση συναντήσεων με φορείς και πρόσωπα που θα κληθούν να συμμετάσχουν και να συνδιαμορφώσουν την πολιτική φυσιογνωμία της Κίνησης και την οργάνωση της ιδρυτικής της συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα περίπου.

15 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ! ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ! ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανικολάου δεν ανησυχεί καθόλου γιατί δεν πρέπει να ανησυχεί, αφού δεν υπάρχει περίπτωση όχι συνδυασμό να κάνει αλλά φοβάμαι ότι ούτε Δημοτικός Σύμβουλος δεν μπορεί να εκλεγεί. Και φυσικά αυτή η συνάντηση που έγινε δεν έχει καμία τύχη γιατί δεν υπάρχουν περγαμηνές να γίνει κάτι σωστό και διεκδικητικό για τις εκλογές. Βράζουμε στο ζουμί μας με τους υπάρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΑΧΤΣΟΓΛΟΥ;ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΦΘΗΝΟΦΟΒΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΑΝ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ";ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ;(3 ΣΤΑΜΚΟΣ,4 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ -ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)....
    ......ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ;ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ;ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ;;;;;ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ......ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ (ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ-ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ).......ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΥΖΕΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ , ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ , ΠΑΡΚΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ) ,ΔΡΟΜΟΣ ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΡΓΑ ..... ΑΑΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ....

















      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ: ΓΙΑΤΙ HTAN O MONOΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΣΤΟ ΜΕΣΙΑΝΟ ΕΚΑΝΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΙ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΝΑ ΔΩ ? ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΧΡΕΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΓΜΕΝΟΣ. ΠΟΙΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ? ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΑΠΛΑ ΑΣΚΟΠΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ!!!! ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ : ΕΣΠΑ!!!!

      Διαγραφή
  5. Σωστος 8:42! Ο Παπ ειχε την ικανοτητα να χασει οταν ειχε την εξουσια στα χερια του, τωρα μετα απο τρια χρονια αδρανειας κατα τα οποια δεν εχει καταγαγει ουτε μια νικη εναντι του αυτιστικου Σταμκου, με το ΠΑΣΟΚ που τον στηριζε να εχει πια μονοψηφια ποσοστα κ με τον ιδιο να μην εχει κυριολεκτικα νυχια να ξυστει, συνδυασμο δεν προκειται να κανει. Η δε καινοφανης κινηση; Με παλια υλικα κ παλιους μαστορους νεο οικοδομημα δεν χτιζεται, ιδιως οταν ποτε δεν εξηγησαν γιατι κατεδαφισαν συνειδητα το πρωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E και έψαχνα την εξήγηση γιατί του Παπανικολάου του πέσανε τα μαλλιά! Σε ευχαριστώ σε 9 και 21! Τώρα κατάλαβα! Είναι από την πολλή ανησυχία για τα προβλήματα του δήμου.... (Φτου να μην το σκεφτώ μόνος μου!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ημουν στην συγκέντρωση.Έγινε μια πολλή καλή συζήτηση.Ήμασταν άνθρωποι απ'όλους τους πρώην πολιτικούς χώρους.Νομίζω πως θα πάει καλά.Πιο καλά και από όσο οι ίδιοι το φανταζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοπροαίρετη ερώτηση...
      Τι εννοείς "πρώην" πολιτικούς χώρους?

      Διαγραφή
  8. ΑΓΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία για μια τέτοια κίνηση; Θα μπορούσε να γίνει ένα πιο εμπεριστατωμένο ρεπορτάξ για να ενημερωθούμε κι εμείς οι πολίτες που δεν θέλουν πλέον να βασιστούν στα "ρετάλια" που κυβερνούσαν μέχρι τώρα τον Δήμο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΑΧΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΤΕ...ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.ΣΤΑΜΚΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΗ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ,ΤΟ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ,ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ.......
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ,Ο ΣΤΑΜΚΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;Ή ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΦΩΤΑ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΑΚΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΚΟΠΡΩΕΡΕΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ!
    ΠΙΠΕΡΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ......
    ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή