Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Πέλλας.Κλειστά ορισμένα μόνο Δημοτικά για αύριο Τρίτη.Δείτε ποια.



Μετά από τις δεκαπενθήμερες διακοπές των Χριστουγέννων τα σχολεία έπρεπε να ανοίξουν σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου λόγω προγραμματισμού και συνέπειας. Οι βασικοί λόγοι που επιτρέπουν ή αποκλείουν τη λειτουργία ενός σχολείου είναι, η προσβασιμότητα, η επαρκής θέρμανση και οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής.
Ύστερα από τη χθεσινή συνεργασία του δημάρχου, των αντιδημάρχων, των προέδρων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και των υπευθύνων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφασίστηκε τα σχολεία να ανοίξουν κανονικά τη Δευτέρα το πρωί. Όσο αφόρα στις μετακινήσεις πρόβλημα δεν υφίσταται. Στο δήμο Πέλλας οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ίδιες με γειτονικούς δήμους και ούτε μετακινούνται μαθητές από και προς ορεινά χωριά. Οι χαμηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να κρατήσουν για αρκετές ακόμη ημέρες ίσως και εβδομάδες, τα σχολεία όμως δεν γίνεται να παραμείνουν κλειστά  και αυτό είναι κατανοητό απ’ όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. 
Από την πρώτη ημέρα, λειτουργίας των σχολείων διαπιστώθηκε ότι από τις εκατόν είκοσι (120) σε σύνολο σχολικές μονάδες του δήμου Πέλλας και τους δεκαοχτώ (18) παιδικούς σταθμούς, πρόβλημα θέρμανσης παρουσιάστηκε σε ένα (1)δημοτικό σχολείο ,σε τέσσερα (4) νηπιαγωγεία και έναν(1)παιδικό σταθμό. Αυτός δεν είναι λόγος για να κλείσουν όλα τα σχολεία του δήμου.  Όσο αφορά το πρόβλημα με τα παγωμένα νερά στις τουαλέτες των σχολείων, εντοπίστηκε κυρίως σε κάποια σχολικά συγκροτήματα με εξωτερικές τουαλέτες. Ούτε αυτός είναι λόγος για να κλείσουν όλα τα σχολεία. Με τη βοήθεια των συνεργείων του δήμου, της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και εξωτερικών συνεργατών,  προσπαθήσαμε και δώσαμε λύση στα περισσότερα.
Δυστυχώς οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα και αν δεν προσπαθήσουμε με τεχνητά μέσα τα νερά θα αργήσουν να ξεπαγώσουν. Συνεκτιμώντας την κατάσταση που επικρατεί στις σχολικές μονάδες αποφασίστηκε τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της δημοτικής ενότητας Πέλλας, της δημοτικής ενότητας Κύρρου και το δημοτικό σχολείο των Γαλατάδων να παραμείνουν κλειστά  αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου προκειμένου να αποκατασταθούν λειτουργικά ζητήματα, ενώ τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 

42 σχόλια:

  1. Σήμερα πολλά σχολεία της πόλης μας δεν είχαν νερό όλη την ημέρα, ούτε για να πιουν οι μαθητές, ούτε στις τουαλέτες (π.χ. 3ο δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών). Κανένα συνεργείο του δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Π. δεν φάνηκε. Λέτε χοντρά ψέματα στην ανακοίνωσή σας και παραμυθιάζετε τον κόσμο. Είστε ανίκανοι και τώρα γίνατε και ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε δημαρχε εσεις σε ποιον πλανητη ζειτε?στα γιαννιτσα δηλαδη εχουμε καυσωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο απίθανος είναι τούτος ρε παιδιά ο στάμκος.Στις πέλλες και στον μυλοτοπο κάνει κρύο.Εδώ στον κάμπο και στην Κρύα Βρύση όχι.Στο Δαμιανό όχι.Στο Τσαλί όχι.Έχει πάθει παράκρουση και μαλάκυνση εγκεφάλου ο ανθρωπος.Αντε ρε απο δω κύριε τίποτα .Άντε από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΘΑΛΑΣΣΩΝ
    ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΜΙΑ 15 ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANTE XEKINATE TORA H DASKALH KATHGITES NA GRAFETE GIATI AYTO GIATI EKEINO TO SXOLEIO KAI OXI TO DIKOMAS ARE NTEMPELIDES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ εκτός από προκομμένος φαίνεσαι και πολύ μορφωμένος. να φανταστώ όταν ήσουν μαθητής δεν έκλειναν ποτέ τα σχολεία ούτε και τότε ε; άξιος

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαστε δάσκαλοι ούτε καθηγητές αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλά σχολεία στα Γιαννιτσα είχαν πρόβλημα σήμερα πχ στο έκτο υπήρχε νερό; λειτουργούσαν οι τουαλέτες; στο 2ο λύκειο ήταν όλα εντάξει ; στο έβδομο και στο τρίτο υπήρχε νερό ; και ποσα αλλά σχολεία πρέπει να αναφέρουμε για να μην τα παρουσιάζετε οπως θέλετε!!! Και για να τελειώνει αυτό το θέμα επειδή είμαι γονιός και όχι εκπαιδευτικός όπως θέλετε να λέτε εγώ θα αποφασίσω αν το παιδί μου θα πάει σχολείο κάτω από αυτές τις συνθήκες !!!

      Διαγραφή
  7. Γτ τα παιδιά των δημοτικών κρυώνουν και των γυμνασίων και λυκείων ας πουμε όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΟ ΚΟΥΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΣΗ ΣΥΓΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!ΑΑΑΑ..ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημαρχε κάνετε πολύ μεγαλο λάθος έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ευαισθησία σου αυτην δεν την ειδα οταν αδίκως και αναιτίως κλεινουν τα σχολεια για ασημαντους λογους, π.χ. συνελευσεις καθηγητων δασκαλων κλπ ή ακομη εκλογες και διαφορες άλλες φθηνες δικαιολογιες. Εν πασει περιπτωσει, σε καταλαβαινω. Τα παιδια του δημου Πελλας με την σημερινή διδασκαλια, θα προηγουνται κατα πολυ ολων των αλλων μαθητων του νομου πελλας οσον αφορα την επιδοση τους στα μαθηματα. Μπραβο σου, εισαι αξιος συγχαρητηριων. Και για να το σοβαρεψω λιγο, εχω να κανω μια προταση: Οι κατα τοπους συλλογοι γονεων και κηδεμονων, φρονω, πως πρεπει με την αυτοπροσωπη παρουσια τους στις σχολικες μοναδες, να απαιτησουν την λυση που θα ειναι η καλυτερη για τους μαθητες, οσων αφορα την παραμονη τους στα σχολεια ή την ασφαλη μεταβαση τους , αλλά και την τηρηση των κανονων υγιεινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εν ολίγοις ο κύριος Στάμκος τι μας λέει με αυτήν την ανακοίνωσή του. Ότι κάποια σχολεία του Δήμου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αντιμετωπίζουν προβλήματα λειτουργικότητας και θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά. Εσείς όμως δεν λέγατε χθες διά στόματος αντιδημάρχου ότι όλα τα σχολεία ελέχθησαν και ότι είναι σε θέση να λειτουργήσουν κανονικά από Δευτέρα; Τι άλλαξε δηλαδή από χθες μέχρι σήμερα για κάποια σχολεία και αποφασίσατε ότι θα πρέπει αύριο να κλείσουν; Σίγουρα όχι οι θερμοκρασίες που από το πρωί της Κυριακής παραμένουν σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Μήπως συνεχίζετε και πάλι τις λάθος εκτιμήσεις σας εις βάρος την υγεία και την ασφάλεια των μικρών παιδιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως όντως ελεχθησαν τα σχολεία και παρόλο που διαπιστώθηκαν λειτούργημα πρόβλημα δεν κρίθηκε απαραίτητο να κλείσουν.για τέτοιο βαθμό ανευθυνοτητας μιλάμε!!!

      Διαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩ ΣΤΑ ΥΠΟΛΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΑ ΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ !!

    (ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ)
    post 10:44 μ.μ. :Να διαβάσεις την ανακοίνωση πριν γράψεις κάτι λεει στο τέλος. "...προκειμένου να αποκατασταθούν λειτουργικά ζητήματα,.." αυτος ειναι ο λόγος που θα μεινουν κλειστά και οχι καποιος αλλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΥΤΕ ΧΙΟΝΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ !!!
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας μας πει τουλαχιστον ονομαστικά τα σχολεία!!! Δεν ξέρει τι του γίνεται στο δικό μας σήμερα ούτε νερό είχε ούτε η τουαλέτα λειτουργούσε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζούμε ιστορικές στιγμές!Ο Δήμαρχος παίζει αμπε μπα Μπλομ με τα σχολεια!Έλα τώρα που γυρίζει.Ποντάρετε ποιο θα κλείσει μετά!Σαν δε ντρεπόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντροπής σας ρε παλιό ξεφτίλες.....καλά κάνουμε όλοι και σας βρίζουμε...δηλαδή πρέπει να αρρωστησουν για να κλείσουν τα σχολεία?????ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΝΤΡΟΠΉ ΣΆΣ...ΕΊΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε λίγο θα προτείνουν να κλείνουν επιλεκτικά αίθουσες από κάθε μονάδα. Για γέλια και για κλάματα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δηλαδή τα γυμνάσια και τα λύκεια δεν καταλαβαίνουν από το κρύο? δηλαδή εμείς πρέπει να ψοφήσουμε για να κάθεται ο Στάμκος στα ζεστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντε ρε όλοι οι χαζοι εδώ μαζευτηκατε , εσείς θα κοιμαστε κ εμείς οι χαζοι μες το κρύο θα μαθαίνουμε γραμματα ... Λες και οι μέρες τελειώνουν εδώ , αν χασουμε 1-2 μέρες τι θα γίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μια απορία της στιγμής τα σχολεία που θα είναι κλείστα αυριο σήμερα πώς λειτούργησαν; Υποτίθεται ο δήμος έκανε τρομερή δουλειά για να μπορέσουν να ανοίξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι είναι αυτα που λέτε ρε
    Παγώνουμε μεσα στο σχολείο πάτε
    καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαχαχαχαχα! Δήμαρχε πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις!! Κλειστά όλα λόγω παγωτού ή όλα ανοιχτά γιατί έτσι γουστάρουμε. Πάρτε μια σωστή απόφαση επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά οι άνθρωποι αυτοί έχουν χάσει κάθε έννοια λογικής. Μέχρι χθές μα έλεγαν ότι στην Δημο Πέλλας όλα λειτουργούν ρολόι. Σημερα ότι θα εκτιμήσουν την κατάσταση αύριο στις 7π.μ.και ανάλογα θα πράξουν. Τώρα αναιρούν τα χθεσινά λεγόμενά τους και επικαλούνται ότι παρουσιάσθηκαν προβλήματα σε μερικές Δημοτικές ενότητες και ως εξαιρέσιμες περιοχές εκδίδουν απόφαση μη λειοτυργίας. Κύριοι της Δημοτικής αρχής έχετε εγκλωβισθεί στα αδιέξοδά σας και η μία σας απόφαση αναιρεί την άλλη. Εστε σε πανικό! Γι΄αυτό δημιουργείται η ανάγκη να γίνουν Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων σε κάθε σχολική μονάδα σε όλο τον Δήμο Πέλλας. Η αυθαιρεσία της Δημοτικής αρχής δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε Στάμκο ποιον νομίζεις πως κοροϊδεύεις όταν λες πως διαπιστώθηκε πρόβλημα μόνο σ'ένα δημοτικό αλλά εσύ κλείνεις τουλάχιστον 15 που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν είχαν πρόβλημα;Τόσο καραγκιοζλίκι μα τόσο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παπανικολάου γύρνα πίσω!!!! ο Στάμκος τρελάθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ ΕΕΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑ

      Διαγραφή
  27. Αντε τώρα νανι γιατί αυριο έχει σχολείο.
    οτι γράψατε γράψατε.
    και καλο μάθημα αυριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙΡΟΥ:στην πολη των Γιαννιτσων,για αυριο Τριτη,ο καιρος προβλεπεται ΑΣΤΑΘΗΣ.Στα γυμνασια και λυκεια της πολης θα ειναι αιθριος και η θερμοκρασια θα σημειωσει σημαντικη ανοδο.Απο την αλλη,στα δημοτικα της περιοχης θα εχουμε ισχυρες χιονοπτωσεις και σιβηρικο κρυο.Στους δρομους της πολης ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.Οσοι δρομοι οδηγουν σε δημοτικα θα ειναι ολισθηροι με παγους και χονια.Στους υπολοιπους προβλεπονται λιακαδες και κατα τοπους συνιστατε η χρηση αντιηλιακου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δηλαδή το να μην είναι εφικτό να τηρηθούν βασικοί κανόνες υγιεινής δεν αποτελεί λόγο κλείσουν τα σχολεία; Και για ποια συνεργεία μιλαει; Κύριε δημαρχε μας δουλευετε; Δειξτε έστω λίγη υπευθυνότητα και πάρτε μία σωστή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελικά θα πάμε σχολειο ? Τι θα γινει? Εξω εχει παγωνιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πληροφορηθηκα οτι, Άγιο Λουκα, Κρυα Βρυση και Ακρολιμνη που τα σχολεια είναι ανοικτα χιονίζει α ρε Σταμκο πανσοφε... και εδω την πατησες τιποτα δεν σε παει καλά. Τώρα θα συνεχίσει ο εγωισμός σου η θα αναγκαστης να κλεισης και τα υπόλοιπα σχολεια του δήμου. Συμβουλεψου τον Κον Σεραιδη ειναι ειδικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εξω χονιζει υι θα κανουμε, ο δρομος γλιστραει, και υπαρχει περιπτωσει για καποιο ατυχημα στο δρομο, τα παιδια πανε με αστικο στα ΕΠΑΛ τι θα γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μόλις βγήκα έξω με το παιδί μου και το ξαναγύρισα σπίτι. Γλιστράνε όλα και αυτοί ανοίγουν τα σχολεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έκαψε πόσες χιλιάδες ευρώ πετρέλαιο και έκανε μιά τρύπα στο νερό. Ένα 20-30% των παιδιών στα σχολεία και φυσικά μάθημα δεν έγινε. Δήμαρχε, το γινάτι βγάζει μάτι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Δήμαρχος δεν είναι στα καλά του. Αυτός θα κάθεται στην γραφιάρα του και εμείς θα παγώνουμε. Παίζει να είμαστε τα μόνα σχολεία στβν Ελλάδα λου λειτουργούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΧΑΖΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.10 Ιανουαρίου 2017 στις 2:23 μ.μ.

    Σε χαλάει κάτι bloger και δεν ανεβαζεις τα σχολιά μου ή θιγονται οι κολλητοί σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή