Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Πρόγραμμα εκκλησιαστικών εκδηλώσεων



Εσπερινά Κηρύγματα Κυριακής 21 Ιανουαρίου σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Εσπερινό Κήρυγμα:

1. Στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης με ομιλητή τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Αεράκη, Ιεροκήρυκα και Συγγραφέα, και θέμα: «Να εξασφαλίσουμε την πρώτη κατοικία».


2. Στον Ι. Ναό Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με ομιλητή τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Κανσίζογλου, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως, και θέμα: «Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω».


Ομιλία στην Έδεσσα με θέμα «Πως θα προλάβουμε τις ασθένειες»

Τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου και ώρα 18.00,  στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. του Αγ. Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:
«Πώς θα προλάβουμε τις ασθένειες;»
Ομιλήτρια, Μελικίδου Ναταλία, Ιατρός


Ο Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Αεράκης στα Γιαννιτσά

Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 6:30 μ.μ. και στα πλαίσια των εσπερινών συνάξεων του Σεβασμιωτάτου στον Ι. Ναό Αγ. Αικατερίνης Γιαννιτσών, θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Αεράκης, Ιεροκήρυκας και Συγγραφέας.






Αγρυπνία Οσίας Ξένης στα Γιαννιτσά

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, από 9.00 μ.μ. έως 1.00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της οσίας Ξένης της δια Χριστόν σαλής.



Αγρυπνίες στην Έδεσσα στις 24 & 26 Ιανουαρίου

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό αγίου Νεκταρίου Εδέσσης για την εορτή του αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στο Ιερό Παρεκκλήσιο των αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Βαρόσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου