Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ παρευρέθηκε σε συνάντηση στελεχών στα Γιαννιτσά



 
Την Τετάρτη 21-3-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των στελεχών της συντονιστικής επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν.Πελλας με τον Αντιπρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Σγουριδη Παναγιωτη στα γραφεια του κομματος στα Γιαννιτσα.
  Σκοπος της επίσκεψης του κ. Σγουριδη ήταν η ενημέρωση του για τα προβλήματα του Νομού καθώς και οι προτάσεις της Συντονιστικής για το Νόμο Πέλλας ενόψει του Περιφερειακού  Συνεδρίου Παραγωγικής  Ανασυγκρότησης

  Ο κ. Σγουριδης ενημέρωσε αναλυτικά τα στελέχη των ΑΝΕΛ για την κατάσταση στην όποια ευρίσκεται αυτή τη στιγμή η χωρά καθώς και για τα μεγάλα ζητήματα τα οποία καλείται να επιλύσει αυτή η κυβερνηση.
  Σταθηκε δε ιδιαίτερα στις τουρκικές προκλήσεις και δήλωσε ότι δεν πρέπει να μας παρασύρει η Τουρκία και να παίξουμε το παιχνίδι της,αλλα και στο ζήτημα της Μακεδονίας μας δήλωσε πως η στάση των ΑΝΕΛ είναι αμετακίνητη και δεν πρόκειται να δεχτούν με κανέναν τρόπο τον  όρο Μακεδονία και κανένα παράγωγο  για την ονομασία των Σκοπιων.
  Τα στελέχη της Συντονιστικής κατέθεσαν τις εξής προτάσεις για το Νομό Πέλλας και ζήτησαν απ τον Αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ να τις προτείνει στο Περιφερειακό Συνέδριο  Παραγωγικής Ανασυγκρότησης γιατί ο νομός μας είναι ένας από τους πλέον αδικημένους νομούς της Ελλάδας ο όποιος έχει τρομακτικές δυνατότητες ανάπτυξης εφόσον το κράτος μεριμνήσει για τις κατάλληλες υποδομες.
  Οι προτάσεις είναι :
1ον Επιβαλεται να έρθει άμεσα το φυσικό αέριο στο νομο.
2ον Να τελειώσει επιτέλους ο δρόμος που ενώνει Θεσσαλονικη-Γιαννιτσα-Εδεσσα.
3ον Δημιουργια σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονικη-Γιαννιτσα-Εδεσσα-Αριδαια.
4ον Ηλεκτρονικο δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων στο νομο.
5ον  Τεκμαρτός προσδιορισμός μικρού τζίρου για τα αγροτικά εισοδηματα.
6ον Χαμηλοτεροι φορολογικοί συντελεστές για όλα τα επαγγελματα,πιο χαμηλά δε για τους αγρότες και ειδικά πολύ χαμηλότεροι συντελεστές στους οργανωμένους συνεταιριζομενους αγροτες.
7ον Να ξεκινήσει ο θεσμός του αγροτοενσημου.
8ον  Επενδύσεις στον τουρισμο. Επιβαλεται να υπάρχει μεγαλύτερη προβολή των αρχαίων μνημείων του νομού καθώς και των άλλων τουριστικών θέρετρων[Λουτρά Ποζαρ,Καιμακτσαλαν]καθώς και επενδύσεις σε τουριστικές υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου