Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Νίκη της Εθνικής με 3-0 επί της Μάλτας και πρώτη θέση


Ποιο εύκολα από ότι γράφει το τελικό 3-1 η Εθνική επικράτησε επί της Μάλτας ανεβαίνοντας και πάλι στην πρώτη θέση του ομίλου με 14 βαθμούς βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκρισή της στα τελικά του Euro του 2012. Τα γκολ για την Εθνική, δύο για τον Φετφατζίδη και ένα για τον Παπαδόπουλο.

Λίγο πάντως έλειψε για την ομάδα του Σάντος να μπει σε περιπέτειες όταν μετά από ένα υπέροχο ημίχρονο που προηγήθηκε με 2-0, στο ξεκίνημα του δευτέρου η Μάλτα ανεβαίνοντας επιθετικά εκμεταλεύτηκε ένα χαλάρωμα της Εθνικής και όχι μόνο μείωσε αρχικά σε 2-1, αλλά έφτασε και πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ένα μακρινό σουτ του Κοέν θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου. MVP της αναμέτρησης ο νεαρός Φετφατζίδης ο οποίος πέτυχε και τα πρώτα του 2 γκολ με την φανέλα της Εθνικής. Καλύτερος για την ομάδα της Μάλτας ο σκόρερ Μιφσούντ ο οποίος αποτελούσε και την μόνιμη απειλή για την εστία του Κωνσταντόπουλου όσες φορές πατούσαν οι Μαλτέζοι περιοχή. Επόμενη αναμέτρηση για την Εθνική εκτός έδρας με το Ισραήλ.

1 σχόλιο:

  1. Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑ...αν έπαιζες και μπάλα καλά θα ήτανε. Με Μάλτα καλά την βγάλαμε, να δούμε τώρα τι θα κάνουμε και με το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή