Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν φοιτητές του ΑΠΘ των Π. Ψωμιάδη


Με έντονες αποδοκιμασίες, φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης "υποδέχτηκαν" τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη στη χθεσινή εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσαν οι πρυτανικές αρχές για το πρόβλημα υποχρηματοδότησης του εκπαιδευτικού ιδρύματος και στην οποία συμμετείχαν ο μητροπολίτης Ανθιμος, ο δήμαρχος Γ. Μπουτάρης κ.ά.

Οι φοιτητές συνόδευσαν με ένα παρατεταμένο "ου" την προσέλευσή του στο βήμα της εκδήλωσης και κάποιοι φώναξαν "έκπτωτος - έκπτωτος" αναφερόμενοι στην τελεσίδικη καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος και στην επικείμενη έκπτωση από το αξίωμά του. Αιφνιδιασμένος από το εχθρικό κλίμα, ο Π. Ψωμιάδης απάντησε με αμηχανία πως "προτιμώ να σωθεί το πανεπιστήμιο κι ας γίνω έκπτωτος", και στη συνέχεια επιχείρησε ανεπιτυχώς να ελαφρύνει το κλίμα, δηλώνοντας πως οφείλει ως πολιτικό πρόσωπο να ζητήσει συγνώμη από τη νεολαία για όσα δεν έκανε.

Η ένταση συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειάρχη, ο οποίος διακοπτόταν συνεχώς από συνθήματα και αποδοκιμασίες, ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του όταν ακούστηκε ο χαρακτηρισμός "αλήτης" από το ακροατήριο. "Δέχομαι και τη λέξη "αλήτης", δέχομαι και το "μαζί τα φάγαμε", αλλά αφήστε με να μιλήσω", είπε.

Πηγή www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕ ΟΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ!!!!! ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή