Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Στα Γιαννιτσά θα γίνουν οι διεθνείς αγώνες στίβου παίδων-κορασίδων Ελλάδας-Κύπρου 2011


Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το Σ.Ε..ΓΑ.Σ., διοργανώνει τους Διεθνείς Αγώνες Στίβου Παίδων – Κορασίδων , Ελλάδας – Κύπρου 2011, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση που ανέλαβε ο Δήμος Πέλλας, στο πλαίσιο της στήριξης και της ανάπτυξης της αθλητικής δραστηριότητας καθώς και της μέγιστης δυνατής αξιοποίησης των αθλητικών υποδομών του...



Στα Γιαννιτσά θα παραβρεθούν οι Εθνικές ομάδες Παίδων –Κορασίδων της Κύπρου και της Ελλάδας , συνολικά 160 αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές και τους συνοδούς τους.
 

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου, ώρα 6 μ.μ., ενώ την προηγούμενη ημέρα θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Πέλλας, κ. Γρηγόριο Στάμκο, και τους εκπροσώπους της Κυπριακής και της Ελληνικής αποστολής που θα καλυφθεί από την ΕΤ3 και τα ΜΜΕ του Νομού Πέλλας.
 

Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται τις ώρες 5.30-830 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου