Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αποθέωση και... αποδοκιμασίες στην «πρώτη» του Ηρακλή


Πραγματικό… πανδαιμόνιο επικράτησε στην «πρώτη» συγκέντρωση του Ηρακλή ενόψει της νέας χρονιάς!
Αν και δεν υπήρχαν νέα πρόσωπα ή παίκτες «μαγνήτες» ο κόσμος του «Γηραιού» …μαγνητίστηκε από τους «πιτσιρικάδες» της ομάδας οι οποίοι αποτελούσαν και την πλειοψηφία των παικτών.
Μπορεί να μην γνωρίζουν την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα του τη νέα χρονιά, αλλά στο «Καυταντζόγλειο» βρέθηκαν περισσότεροι από 3,500 φίλοι του Ηρακλή που θέλησαν να αποθεώσουν και να… χλευάσουν...


Τα χειροκροτήματα ανήκαν στους παίκτες της ομάδας και τα υβριστικά συνθήματα (και πανό) είχαν στόχο τους Μυτιληναίο, Πιλάβιο, Ζαγοράκη, δημοσιογράφους και Τάκη κατά πρώτο λόγο. Επιπλέον είχαν τοποθετήσει και τρία πανό στις εξέδρες εξηγώντας ότι ο «Ηρακλής είναι ιδέα και δεν πεθαίνει ποτέ».
Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν 26 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων μόνο οι Κατσικάς, Μέλκας, και Ψυχογιός ανήκαν στο περσινό ρόστερ της ομάδος. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν παιδιά της δεύτερης και της τρίτης ομάδας.
Η ομάδα έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο στις 7.20μ.μ. και επικράτησε… πανικός! Ο Χρήστος Φράγκος ήταν εκείνος που έδινε τις οδηγίες στους παίκτες της ομάδας, ενώ ο Κατσικάς ακολούθησε ατομικό λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε πέρυσι.
Στο οικογενειακό δίτερμα σκόραρε ο Χατζηλιάδης, μετά από ωραία σέντρα του Ευσταθίου στον Ιορδανίδη με τον τελευταίο να πασάρει στον σκόρερ. Η προπόνηση του «Γηραιού» ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8.30μ.μ.

Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου