Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

O Tριανταφυλλάκος στον Άρη


Την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου για τα επόμενα τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Άρης. Ο 20χρονος επιθετικός του Οδυσσέα Αναγέννησης βρέθηκα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Ο Τριανταφυλλάκος θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάκη Τσιώλη...


Να σημειωθεί επίσης ότι ο Άρης «άρπαξε» τον παίκτη από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς αποτελούσε στόχο και των δύο «δικεφάλων».
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου από τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.
Ο Τριανταφυλλάκος έχει γεννηθεί στις 16/07/1991, έχει ύψος 1.86 και είναι 80 κιλά. Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης τα τρία τελευταία χρόνια στην Football League 2 συνολικά σε 78 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Πέρσι σε 29 αγώνες (και δύο κυπέλλου) πέτυχε 9 γκολ
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας στο www.arisfc.gr επεσήμανε: «Εδώ και αρκετό καιρό γνώριζα για το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Λίγκα. Πολλές ομάδες είχαν προσεγγίσει και την Αναγέννηση για την απόκτησή μου και τελικά ο Άρης ήταν αυτός που αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή. Πλέον ανήκω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να πάρω μέρος στην προετοιμασία, πλέον φορώντας την φανέλα του Άρη».
Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την ομάδα του Άρη στο Καρπενήσι την Τετάρτη (13/7).

Πηγή  sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου