Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πατέρα VS Γιος Βοσνιάδη αντίπαλοι για 90’ στα Γιαννιτσά

Για πρώτη φορά πατέρας και γιος Βοσνιάδη θα τεθούν αντιμέτωποι σε έναν επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταθλήματος. Πρόκειται για τους Αλέκο Βοσνιάδη, τεχνικό της Αναγέννησης Επανομής και Παναγιώτη Βοσνιάδη, τερματοφύλακα της Αναγέννησης Γιαννιτσών όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα Κυριακή στις 3:00μμ στο Δημοτικό Στάδιο των Γιαννιτσών στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της football league. (ακολουθούν δηλώσεις τους)…

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 5η θέση με 17 βαθμούς, 4 μόλις πίσω από τον πρωτοπόρο Πλατανιά Χανιών. Η ομάδα των Γιαννιτσών θα επιδιώξει την δεύτερη συνεχώμενη νίκη της μέσα στην έδρα της μετά από αυτή με τον Αγροτικό Αστέρα που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία που παραμένει πρώτος στόχος σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο παρά την ονειρεμένει πορεία πρωταθλητισμού που έχει πετύχει στις πρώτες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στις δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών της σημερινής πρώτης επίσημης αναμέτρησης Πατέρα και γιου Βοσνιάδη:


Αλέκος Βοσνιάδης (προπονητής Αναγ. Επανομής) «Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, αφού είχα αντιμετωπίσει τον Πάνο μόνο σε φιλικά, όπως ένα το πρόσφατο καλοκαίρι, ανάμεσα στις δυο αυτές ομάδες. Σε επίσημο όμως, θα είναι η πρώτη μας «κόντρα». Ο καθένας βεβαίως θα κοιτάξει τον εαυτό του και θα κάνει το παν για να κερδίσει η ομάδα του. Ο Πάνος κάνει μια καλή χρονιά, κέρδισε την αποδοχή από τους συμπαίκτες του και γενικά τα Γιαννιτσά, αλλά πρέπει να συνεχίσει την δουλειά, δεν αρκούν λίγες καλές εμφανίσεις. Όσο για το παιχνίδι, θα είναι ένα ανοιχτό ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες με καλές σχέσεις. Ίσως λίγοι πιστεύανε ότι αυτές οι δυο ομάδες θα βρίσκονται τόσο ψηλά. Στόχος μας είναι η νίκη, ή έστω ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού τα Γιαννιτσά έχουν καλή αμυντική συμπεριφορά και χάνουν δύσκολα. Ξεχνάμε τι κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική με την Παναχαϊκή και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι».


Παναγιώτης Βοσνιάδης (τερματοφύλακας Αναγ. Γιαννιτσών) «Οι ιδιαιτερότητες είναι πολλές, αλλά δεν μετρά ότι ο πατέρας μου είναι αντίπαλος. Θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη στα Γιαννιτσά και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, κόντρα σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από ένα μεγάλο θρίαμβο με την Παναχαϊκή. Είναι σημαντικό ότι και οι δυο ομάδες έχουν ως τώρα καλή πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου