Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Εκλογές στις 17 Ιουνίου σε συγκρουσιακό τοπίο.


Το ναυάγιο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το σχηματισμό κυβέρνησης, οδηγεί τους Έλληνες ξανά στις κάλπες στις 10 ή στις 17 Ιουνίου.
 Το συγκρουσιακό κλίμα που επικράτησε δεν αφήνει πολλά περιθώρια να αναλογιστεί κανείς για το τι θα επικρατήσει στις επερχόμενες εκλογές. Η επίθεση που δέχονται τόσο ο κ.Τσίπρας στην κεντροαριστερά όσο και ο κ. Καμμένος στο χώρο της κεντροδεξιάς, προδικάζει και το αποτέλεσμα καθώς όλα δείχνουν πως πάμε σε οριστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

1 σχόλιο:

  1. Οι πανελλαδικές ξεκινούν 21 Μαίου και οι ενδοσχολικές Λυκείων και Γυμνασίων στις 22 Μαίου και τελειώνουν 19 Ιουνίου!!! Το έχει σκεφτεί κανείς τους; Ας συμπτήξουν τις ημερομηνίες, ας κάνουν επιτέλους ένα σωστό πλάνο να τελειώνουμε τις εξετάσεις μας ώς τις 14 Ιουνίου που πρέπει να κλείσουν τα σχολεία λόγω εκλογών. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΟΙ ΜΑΘΗΤΈΣ που την "παλεύουμε" μια ολόκληρη σχολική χρονιά με τα όποια οικογενειακά και οικονομικά μας προβλήματα ώστε να φτάσουμε ως την ημέρα των εξετάσεων και τώρα βρίσκονται όλα στον αέρα. Ημαρτον πια!!! Εκλογές ας γίνουν αλλά απαιτούμε να ενημερωθούμε τι θα γίνει με μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή