Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σαμαράς: Ενωμένοι ενάντια στον αριστερό μηδενισμό!


Τον ΣΥΡΙΖΑ, δίχως να τον ονοματίζει πάντως, θέτει ως βασικό πολιτικό της αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία, όπως απορρέει από τις δηλώσεις που έκανε σε προεκλογικό πλέον τόνο ο πρόεδρός της, Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από το πέρας της σύσκεψης που είχαν νωρίτερα οι πολιτικοί αρχηγοί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Κάποιοι οδηγούν τη χώρα σε περιπέτειες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, υποστηρίζοντας ότι πριν τις τελευταίες εκλογές είχε «προειδοποιήσει για τον κίνδυνο της ακυβερνησίας»...

Μην κάνοντας -αυτή τη φορά- καμία αναφορά σε στόχο για αυτοδυναμία, αλλά επαναλαμβάνοντας την ανάγκη για εθνική ενότητα, ο κ. Σαμαράς έκανε έκκληση για τη δημιουργία ενός φιλελεύθερου μετώπου, νοικοκυραίων της χώρας, το οποίο θα αναμετρηθεί με αριστερόστροφες συνιστώσες αριστερού μηδενισμού και λαϊκισμού!
«Απέναντί μας έχουμε όσους υποστηρίζουν ένα ξεπερασμένο χθες και υπονομεύουν την θέση της Ελλάδας στο ευρώ», δίνοντας επιχειρήματα στους εχθρούς μας, τόνισε ο κ. Σαμαράς κάνοντας λόγο για απίστευτη αλαζονεία και ανευθυνότητα από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να τον ονοματίζει.

Πηγή  imerisia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΊ ΕΚΑΝΕ.......ΑΣΕ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ....ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΗΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ......ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΡΗΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή