Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Οικονομικό αδιέξοδο στο Δήμο Πέλλας.Κίνδυνος στάσης πληρωμών;

Ως δραματική περιγράφεται η οικονομική κατάσταση στο Δήμο Πέλλας από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Κωβαίο ,ο οποίος σε καθημερινή βάση δίνει ένα τιτάνιο αγώνα να τιθασεύσει το απίστευτο οικονομικό χάος.Τα υπέρογκα ποσά χρέους που παρέλαβε ο νεοσύστατος δήμος  από τους πρώην δήμους Κρύα Βρύσης και Κύρρου,είναι ουσιαστικά η "θηλειά στο λαιμό" του Δήμου που με το ρυθμό που κινείται αλλά και την αδυναμία είσπραξης οφειλώμενων τόσο απο τις κρατικές επιχορηγήσεις όσο και από ιδιωτες κινδυνεύει με στάση πληρωμών μέσα στο καλοκαίρι.Η απελπιστική κατάσταση που επικρατεί έχει θορυβήσει αρκετά μέλη της πλειοψηφίας που ....

ανοιχτά πια κάνουν λόγο για κατάρρευση.Από την άλλη η αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως δύο χρόνια τώρα δεν έχει επιτευχθεί κανένας από τους στόχους που είχε εξαγγείλει ο Δήμαρχος ενώ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις μαζικές προσφυγές στη δικαιοσύνη από απλήρωτους εργολάβους και προμηθευτές.

8 σχόλια:

  1. ti egine arxise o polemos enantion toy Stamkoy ?
    dialexes stratopedo i tha eisai ki esy ypopsifios ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει χαθει η μπαλα κανονικα.Σταμκος τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του σταμκου που μέρα με τη μέρα βλέπει οι σύμβοουλοί του να τον εγκαταλείπουν.Η πλάκα είναι πως αυτός πιστεύει πως όλα πάνε καλά.Εδω στη κρυα βρύση δε θα παρει ουτε 20%.κρατήστε το αυτό που σας λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
    ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέτε βλακείες.Ενας φίλος μου έδωσε υλικά και πληρώθηκε μέσα σε δέκα μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο φιλος σου θα ναι κανενας απο τους λιγους κολλητους.για ρωτα για τους υπολοιπους και μετα τα λεμε

      Διαγραφή
  7. Αυτός με το φίλο που πληρώθηκε σε δέκα μέρες είναι κοινός προβοκάτορας.Δεν υπάρχει τέτοια πληρωμή.Ναι έχουμε πρόβλημα αλλά αυτά περί αυτόματης πληρωμής είναι παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή