Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Νίκη εκτός με 3-0 για την Αναγέννηση η οποία έπιασε κορυφή!



Έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τον Στεφανίδη ο οποίος πέτυχε και τα 3 τέρματα για την ομάδα της Αναγέννησης κατάφεραν να αποδράσουν με τους 3 βαθμούς που τους οδήγησαν μετά τους 6 πρώτους αγώνες στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Λάρισα. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη συνέχισε την ξέφρενη πορεία της κάνοντας να τρίβουν τα μάτια τους φίλοι και αντίπαλοι με τις εμφανίσεις της τόσο στις εντός, όσο και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Τελευταίο της θύμα η ομάδα της Επανομής η οποία μετά από αυτή την νέα της ήττα βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία και βρίσκετε ήδη στην ζώνη του υποβιβασμού. Όλα αυτά βέβαια όντος στην αρχή του πρωταθλήματος καθώς...
βρισκόμαστε στην 6η μόλις αγωνιστική, ωστόσο όμως η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της μόνο τυχαία δεν θεωρείτε η μέχρι στιγμής θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Τα γκολ για την ομάδα της Αναγέννησης:

0-1 - Στο 6ο λεπτό ο Στεφανίδης
0-2 - Το γκολ ο Στεφανίδης και πάλι στο 17ο λεπτό
0-3 με γκολ του Στεφανίδη στο 52' (χατ - τρικ)



Στο 22’ η ομάδα της Επανομής έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ καθώς κέρδισε πέναλτι αλλά η εκτέλεση του Μωυσίδη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαμπάκη παραμένοντας έτσι το 0-2 για τα Γιαννιτσά.

Οι συνθέσεις

Αν. Επανομής:
Μαλάμης, Φωτιάς, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τσερκέζος, Ναστόσκι, Μπαλασάς, Μωυσίδης, Αναστασίου, Τζανδάρης, Κουκουλέκης.

Αν. Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Χατζόγλου, Καρπαθάκης, Καρακάσογλου, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Τσιάμης, Σκέμπης, Φάμπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου