Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Διαγραφή Σταυρογιάννη από τη ΝΔ για παραδειγματισμό



Μήνυμα στις απειλές καταψήφισης των μέτρων αποτελεί η παραπομπή του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Σταυρογιάννη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από το κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα του. Έτσι, μειώνεται η κοινοβουλευτική δύναμη της ΝΔ από 129 σε 127 βουλευτές, καθώς είχε προηγηθεί η διαγραφή του Νίκου Νικολόπουλου. 
Eκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έθεσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον βουλευτή Φθιώτιδας Νίκο Σταυρογιάννη με σχετική επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη...

Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Σταυρογιάννη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.
«Η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους οικονομικά, φτωχοποιούν τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους αυτής της χώρας, δηλαδή χωρίς να υπάρχει προοπτική ότι έστω με αυτά τα άδικα και σκληρά μέτρα μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την οικονομία και να ανατάξουμε την πορεία καταστροφής της χώρας», είχε δηλώσει ο κ. Σταυρογιάννης στη Real News.
Ο κ. Σταυρογιάννης έγινε το 1994 μέλος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Φθιώτιδας της ΝΔ και μέχρι το 1996, διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της, το διάστημα 1996 - 1998, ήταν υπεύθυνος Τύπου και από το 1998 μέχρι το 1999 πρόεδρός της.
Το 2004, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και επανεξελέγη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 17ης Ιουνίου 2012.

Πηγή  tanea.gr

2 σχόλια:

  1. Σταύρος Μαρουφίδης23 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 μ.μ.

    Οσο Υπάρχουν ακόμα έλληνες Πατριώτες όπως εσύ Υπάρχει Ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τους εδω βολευτες τι γινεται ακομα δεν καταλαβαν τι συμβαινει τριγυρο τους η θα τους ερθει κατακουτελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή