Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Με ήρωα τον Λαμπάκη τα Γιαννιτσά στον επόμενο γύρο του κυπέλλου



Τρία πέναλτι της Κασσιώπης απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Γιαννιτσών παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με 3-1.
Σε ένα ματς θρίλερ, Κασσιώπη και Αναγέννηση Γιαννιτσών πρόσφεραν υψηλό θέαμα με το τελικό 2-2 να οδηγεί την αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 66’ με τέρμα του Πετρογιάννη.
Στο 72΄ο Στεφανίδης έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους ωστόσο η ανατροπή ήρθε για την ομάδα των Γιαννιτσών. Στο 75’ ο Φάμπιο ισοφάρισε με τον Στεφανίδη να παίρνει… ρεβάνς και ανατρέπει στο 78’...

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν όμως στο 83’ με τέρμα του Πατινιώτη για να πάει η πρόκριση στα πέναλτι. Εκεί οι Λαμπάκης απέκρουσε τα πέναλτι των Γυφτοκώστα, Πετρόγιαννη και Καραγιάννη για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του.
Σκόρερ στη διαδικασία των πέναλτι ήταν ο Τσούκλης για τους γηπεδούχους και οι Ντε Πάουλα, Ντατίδης και Φάμπιο για τους φιλοξενούμενους.



Στην επόμενη φάση η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει την επόμενη ευδομάδα και πάλι σε αγώνα νοκ-άουτ στα Γιαννιτσά αυτή την φορά την ομάδα της Νίκη Βόλου όπου ο νικητής της αναμέτρησης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πανθρακικό.


ΚΑΣΣΙΩΠΗ: Ζάχος, Μεσημέρης, Ανυφαντής (76’ Πελάης), Σφακιανάκης, Θεοδωρέλλης, Πετρόγιαννης, Πατινιώτης (105’ Κεφαλάς), Τσούκλης, Γυφτοκώστας, Γραμματικόπουλος (73’ Κόκκινος), Καραγιάννης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Χατζόγλου, Καρπαθάκης, Μπουτζίκος (46’ Ντατίδης), Ντε Πάουλα, Σπαθάρας, Καρακάσογλου (46’ Στεργίδης), Ιορδανίδης, Σκέμπης, Φάμπιο, Στεφανίδης (81’ Σιδηρόπουλος).

Πηγή onsports.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΥΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αναγέννηση σκίζει και αξίζει!!!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή