Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο στο Πεζόδρομο Γιαννιτσών



Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε το 2013 για έναν ηλικιωμένο και τον μικρό του εγγονό όταν αδέσποτο σκυλί τους επιτέθηκε δαγκώνοντας μάλιστα των ηλικιωμένο στο πόδι ο οποίος έσπευσε άμεσα να προμηθευτεί αντιτετανικό ορό προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Το περιστατικό συνέβη χθες αργά το απόγευμα πρώτη ημέρα του χρόνου στο πεζόδρομο των Γιαννιτσών μπροστά στα έντρομα βλέμματα των περαστικών οι οποίοι εκείνη την ώρα έτυχε να κάνουν την βόλτα τους στο χώρο τον οποίο στεγάζετε η Παραμυθούπολη..
.

Σε παλαιότερο μας ρεπορτάζ με τίτλο «Άρχοντες του πεζόδρομου Γιαννιτσών, αγέλες αδέσποτων σκύλων» είχαμε αναφερθεί στους κίνδυνους τους οποίους μπορεί να οδηγήσει η ανεξέλεγκτη παρουσία αδέσποτων στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που τα περιστατικά λύσσας κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στο νομό μας ιδιαίτερα.

5 σχόλια:

  1. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.Τον πετανε το χαρταετό εκεί στη δημαρχία.Μονο για τα πανηγύρια ειναι.Την προηγούμενη εβδομάδα εγινε κιαλλο περιστατικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epishs egine kai ena peristatiko mprosta sto dhmarxeio eleos kati prepei na ginei re paidia den mporoume na vgoume apo ta spitia mas eidika ayth pou menoun konta sto dhmarxeio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Και το κακό είναι ότι δεν δαγκώνει κανένα σκυλί ...........τους άρχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον ηρθε η δικαιολογια που περιμενατε για ν'αρχισετε να "καθαριζετε" την ομορφη πολη σας,μοιραζοντας φολες δεξια κι αριστερα!!!Ας μεριμνησει επιτελους ο δημος γιάυτο το θεμα,που δεν προκειται να λυθει ως δια μαγειας,αλλα με ευθυνη και κυριως ανθρωπια(αν εχει απομεινει καθολου).....

      Διαγραφή