Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο θοδωρίδης στηρίζει Ψωμιάδη ,αλλά θα εκλεγεί ο Τζιτζικώστας.



Από χθες το απόγευμα βρίσκεται στα χέρια του εν αργία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη η απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία εξέπεσε οριστικά του αξιώματός του.Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, άμεσα έδωσε εντολή για την εκλογή του νέου περιφερειάρχη το προσεχές Σάββατο, 5 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι.Δύο οι υποψήφιοι για τη θέση: ο αδελφός του και αναπληρωτής περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας.Την επομένη, στις 6 Ιανουαρίου, σε ειδική συνεδρίαση, το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας θα εκλέξει το νέο προεδρείο του Σώματος και τα τακτικά και αναπληρωματικά
μέλη της οικονομικής επιτροπής.
Στις 7 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει το ΠΕΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας για να εκλέξει τα νέα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη τής Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 21/02.01.13 Διαπιστωτική Πράξη του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, μετά την υπ. αριθμ. 1495/2012 απορριπτική απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέπεσε του αξιώματος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Κατόπιν τούτου, και σύμφωνα με το άρθρο 162 του Ν. 3852/2010, ξεκινούν οι διεργασίες για την εκλογή νέου Περιφερειάρχη.
Υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της όλης διαδικασίας σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο, είναι ο πλειοψηφήσας του συνδυασμού και νυν αναπληρωτής περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης.
Η εκλογή του νέου περιφερειάρχη θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Βασ. Όλγας 198).
Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της ειδοποίησης όλων των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία» και των Αντιπεριφερειαρχών, όπως προβλέπει ο Νόμος.

7 σχόλια:

  1. Το Σάββατο με την εκλογή Τζιτζικώστα τελείωνει και ο Θεοδωρίδης.Μέχρι το πάσχα θα αρχίσει να διαρρέει την κάθοδό του στις δημοτικές.Τέτοιος είναι αλλά δεν φαντάζεται τι τον περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ3 Ιανουαρίου 2013 στις 7:45 μ.μ.

    Δεν μπορει να κανει και αλλιως ο θοδωρας.Ο ψωμιαδης τον ανέστησε πολιτικά.Και ο Τζιτζικώστας θα το ξαναστείλει απο κει που ρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΟΔΩΡΕ,ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ,
    ΝΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε νομίζω ο Θεοδωρίδης να στηρίζει Ψωμιάδη... Όσο και αν το εύχεσθε στο blog σας και προσπαθείτε να το περάσετε..... "Κάποιος που ξέρει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλ τώρα ο Θοδωρας πουλάει την οικογένεια που τον διόρισε; Αυτό μας λες; Μπράβο ρε Θοδωρα ξέρεις να επιβιωνεις όταν το καράβι βουλιάζει. άξιοοοος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ayta symbainoun otan kykloforoyn eleftheres katines. Katinies tha akous mono. Ante sobareyteite kai asxoleithite me ta problhmata toy topou mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο θοδωριδης εχει μονο την ψηφο του.Δεν ελεγχει κανενα απο τους συμβούλους εκτος απο εκεινη που νομιζει πως ειναι ανωτερη και απο πρωθυπουργο.Ο Τζιτζικωστας εχει παρει τις αποφασεις του για την επομενη φορα.Οσε κουλουτουμπες και να κανει ο εργολαβος ,οσο και να γλειψει ειναι τελειωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή