Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ειδικός φρουρός σκότωσε το γείτονά του επειδή είχε δυνατά τη μουσική



Μια ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Καλλιθέα όταν ένας ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε και σκότωσε  ομογενή από τη Ρωσία.Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα σε πολυκατοικία στην οδό Ιφιγενείας, όταν ο 30χρονος ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο και εκτέλεσε το γείτονά του. 

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το αιματηρό επεισόδιο προκλήθηκε λόγω του γεγονότος ότι το θύμα είχε δυνατά την μουσική στο διαμέρισμά του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όπλο του ειδικού φρουρού εκπυρσοκρότησε κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού των δύο ανδρών, λόγω της δυνατής μουσικής που είχε στο διαμέρισμά του ο Ρώσος. 
Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες είχαν συγκρουστεί και χθες, για το ίδιο ακριβώς θέμα, της δυνατής μουσικής, η οποία ενόχλησε τον αστυνομικό.
Οι δύο τους ήρθαν σε σύγκρουση, ξεσηκώνοντας, μάλιστα τους περίοικους.
Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, ενώ ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 νοοκομείο, όπου και κρατείται φρουρούμενος, εφόσον είχε και εκείνος τραυματιστεί από την μεταξύ τους συμπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου