Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Γονείς έκαναν μήνυση στον 30χρονο γιο τους για να φύγει από το σπίτι!


Να κάτι που ίσως δε θα δούμε ποτέ σε ελληνική δικαστική αίθουσα... Γονείς μήνυσαν τον γιο τους, θέλοντας να τον αναγκάσουν να φύγει -επιτέλους-από το σπίτι και να ζήσει ανεξάρτητος. Κι όμως η υπόθεση αυτή εκδικάστηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης με «κατηγορούμενο» έναν 30χρονο ο οποίος αρνούνταν να εγκαταλείψει τη πατρική εστία στην περιοχή Syracuse.Ο Michael Rotondo είπε πως η απόφαση του δικαστή υπέρ των γονιών του «είναι εξωφρενική!» και πως θα ασκήσει έφεση και ότι δεν του δόθηκε αρκετός
χρόνος για να πραγματοποιήσει την πολυπόθητη έξοδο...
Οι Mark και Christina Rotondo, οι μηνυτές γονείς, κατέθεσαν πως άρχισαν να δίνουν διορίες στον γιο τους από τις 2 Φεβρουαρίου 2018. Μάλιστα του προσέφεραν και το ποσό των 1.100 δολαρίων ως βοήθεια για το νέο του ξεκίνημα. Ο γιος τους όμως πήρε απλά τα χρήματα αλλά παρέμεινε σπίτι τους.
Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την έξωση, ο 30χρονος δε συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα του σπιτιού και δε βοηθά στις δουλειές του νοικοκυριού.
Οι γονείς είπαν μάλιστα ότι του προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν να ανοίξει τα δικά του φτερά. Αργότερα, εκτός δικαστικής αίθουσας ενώπιον των δημοσιογράφων, ο 30χρονος ανέφερε ότι δε μιλάει στους γονείς του και ότι δεν είναι έτοιμος να φύγει από το σπίτι- ο ίδιος είχε εγκαταλείψει τη πατρική εστία πριν 8 χρόνια αλλά επέστρεψε σε αυτή όταν έχασε τη δουλειά του. Τόνισε επίσης ότι σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του αν και δεν είναι σίγουρος πού θα μείνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου