Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σαμαράς: "Κύριε Παπανδρέου, σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό"


Φωτιές άναψε μία διατύπωση του Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συζήτησης σχετικά με την ακρίβεια.«Βλέπω σε σας ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό» σχολίασε ο αρχηγός της ΝΔ απαντώντας στον Γιώργο Παπανδρέου.
"Για σας, όλα λοιπόν πάνε καλά, κ. Παπανδρέου. Και νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται και οι τιμές πέφτουν… Μ' αυτά που άκουσα, κύριε Παπανδρέου, είπαμε: να την τιμήσετε την Πρωταπριλιά! Αλλά όχι κι έτσι…Εν πάση περιπτώσει, χρόνια σας πολλά για την ημέρα. Αλλά είπατε για τον προηγούμενο πρωθυπουργό! Εγώ σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα, κ. Παπανδρέου", απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ δημιουργώντας έτσι με τη διατύπωσή του την απορία εάν η απώλεια επαφής με την πραγματικότητα συνιστούσε πολιτικό σύμπτωμα του προκατόχου του στη Νέα Δημοκρατία και πρώην πρωθυπουργού.

Μιχελάκης: Ατυχής η τοποθέτηση Σαμαρά περί «προηγούμενου πρωθυπουργού»
«Ατυχή» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, την τοποθέτηση του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.
Ο εκπρόσωπος του κόμματος ανέφερε ότι «ήταν μια ατυχής διατύπωση που προκάλεσε αναστάτωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου