Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ – Επέστρεψε ο Κοντρέρας, πρόβλημα με Σαβίνι


Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Πάμπλο Κοντρέρας από την Πέμπτη, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Χιλής. Ο αμυντικός του δικεφάλου, όμως, ήταν κουρασμένος από αγώνες και ταξίδια και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, αλλά από την Παρασκευή –εκτός απροόπτου- θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους. Αποχώρησε από την προπόνηση ο Σαβίνι(φώτο).
τα υπόλοιπα νέα, δυστυχώς για τον Χάβο, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα και πλέον οι πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι με τη Λάρισα είναι μηδαμινές.

Αντίθετα, όμως, για ακόμα μία φορά προπονήθηκε κανονικά ο Ίβιτς, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αυτό θέτει το δίλημμα στον Χάβο για το εάν θα τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή ή όχι. Η συμμετοχή του Σέρβου μεσοεπιθετικού θα αλλάξει και το σχήμα σε 4-2-3-1, αλλιώς θα προτιμηθεί το 4-4-2 με τους Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

Εν τω μεταξύ, πρόβλημα προκύπτει στην άμυνα, αφού ο Σαβίνι αποχώρησε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Την Παρασκευή θα ξαναδοκιμάσει να προπονηθεί και αν δεν τα καταφέρει, τότε ο Χάβος θα πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του, αφού υπολόγιζε για βασικό τον Ιταλό αμυντικό.

Ατομικό έκανε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Κρέσιτς λόγω ίωσης. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (17:00).

Eν τω μεταξύ, παραμένει το δίλημμα Βιτόλο ή Γκαρσία δίπλα στον Αρίας για τον Χάβο, με τον Έλληνα τεχνικό αυτή τη φορά, στην προπόνηση της Πέμπτης να χρησιμοποιεί τον Ισπανό μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου