Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Εκτός κυβέρνησης η Θεοδώρα Τζάκρη


Εκτός από το νέο κυβερνητικό σχήμα βρέθηκε η βουλευτής του νομού μας Θεοδώρα Τζάκρη. Από την πρώτη μέρα της ορκωμοσίας στο υπουργείο, την είχαν χαρακτηρίσει ως την πιο «κοκέτα» πολιτικό. Χαρακτηρισμός ο οποίος έδειχνε να την κολακεύει εν μέρει. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως, η πρώην υπουργός εξωτερικών βρέθηκε πολλές φορές στο μάτι του κυκλώνα καθώς της έχουν ασκήσει κατά καιρούς τα διάφορα ΜΜΕ κριτική όσον αφορά τις ενδυματολογικές της εμφανίσεις, οι οποίες δεν συμβάδιζαν και τόσο με το οικονομικό πνεύμα της εποχής. Πολλές φορές είχε απασχολήσει και είχε προκαλέσει για τα ποσά τα οποία διέθετε για ρούχα αλλά και ότι άλλο είχε να κάνει σχετικά με την δημόσια εμφάνισή της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ξοδεύει περίπου 1.000 ευρώ τον μήνα για τις καθημερινές πρωινές επισκέψεις της σε σικ κομμωτήριο της Βουκουρεστίου «Zarbalis», το οποίο επισκέπτεται αδιαλείπτως πέντε μέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Παρασκευή). Επίσης της είχε ασκηθεί κριτική για την εμφάνισή της στον γάμο του συνάδερφού της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χ. Αηδόνη. Η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών είχε εμφανιστεί με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel αξίας 6.000 ευρώ. Ενώ η τσάντα που την συνόδευε ήταν Valentino αξίας 2.000 ευρώ. Τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε λίγες ημέρες πριν όταν κατάθεσε στεφάνι στην μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων μη θέλοντας να αποχωριστή από το χέρι της την Louis Vuitton τσάντα της (φώτο).
Αν τώρα οι λόγοι απομάκρυνσή της από το υπουργείο είχε να κάνει με όσα προαναφέραμε ή με τα καθήκοντά της, αυτό μόνο ο Γιώργος το γνωρίζει που αποφάσισε να την αφήσει απ’ έξω.

2 σχόλια:

  1. Και τώρα τι θα κάνουμε εμείς το φιλοθεάμων κοινό χωρίς τα ψηλοτάκουνα και τις εξτριμ τσάντες σε κάθε εκδήλωση;;;;Κακέ Τζεφρι το φαγες το κορίτσι μας.....που να σου καεί το βίντεο άτιμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε συ σιγά, θα βρούμε να ασχοληθούμε και πάλι με κάποιον. Έτσι θα μας αφήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή