Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ερήμωσε η αγορά των Γιαννιτσών και γέμισε το Jumbo!!


Έρημη πόλη θυμίζουν τα Γιαννιτσά
Εικόνα ερήμωσης παρουσιάζουν οι εμπορικοί δρόμοι των Γιαννιτσών καθώς φαίνεται πως την χαριστική βολή στην ήδη δραματική κατάσταση λόγω της κρίσης, ήρθε να δώσει η λειτουργία του πολυκαταστήματος στα όρια της πόλης. Άφαντοι οι καταναλωτές. Άφαντοι όμως και οι τοπικοί μας άρχοντες που δεν τολμούν να περπατήσουν στα πεζοδρόμια της αγοράς. Τα κατάφεραν όλοι μαζί οι τοπικοί μας αστέρες που στο παρασκήνιο  έδωσαν κυριολεκτικά τα ρέστα τους για να λειτουργήσει το πολυκατάστημα, την ίδια ώρα που στο προσκήνιο...

...πουλούσαν φρούδες ελπίδες  στους ανήσυχους μικρομεσαίους εμπόρους της πόλης μας.
     Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει από τους εκατοντάδες παρευρισκομένους στις συνελεύσεις που έγιναν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τι έλεγαν οι υποκριτές που μας εκπροσωπούν; Που είναι όλοι αυτοί που θα μπορούσαν άνετα να σταματήσουν μια διαδικασία που από την αρχή ως το τέλος ήταν παράνομη; Οι απίστευτοι λοιπόν του μεγαλύτερου σκανδάλου στην περιοχή μας απλά κρύβονται. Κρύβονται γιατί φταίνε όλοι τους.
     Άφαντοι λοιπόν, οι Καραμάνης-Κεχαγιάς(ο δεύτερος εμπλέκεται και στην κατασκευή του έργου!), άφαντη η κ. Τζάκρη που αφού διόρισε τους περισσότερους στο jumbo, προτιμά να περπατά στο Κολωνάκι. Εξαφανισμένος και ο λαλίστατος Καρασμάνης(το γραφείο του οποίου επίσης διόρισε αρκετούς στο Jumbo), εξαφανισμένος από την αγορά και ο Δήμαρχος κ. Στάμος(είχε δηλώσει πως το Jumbo θα μείνει στα χαρτιά ο αθεόφοβος) άφαντοι κι ο Περιφερειάρχης μας ο κύριος Θόδωρας Θοδωρίδης που προτιμά να ταξιδεύει σε μακρινές χώρες( δεν άφησε γωνιά για γωνιά του πλανήτη) 
παρά να απολογείται στους εξαπατημένους εμπόρους της πόλης, που τους διαβεβαίωνε πως θα έκοβε το έργο!!
    Άφαντη και η τραγική φιγούρα που διοικεί τον εμπορικό σύλλογο αυτής της δύσμοιρης πόλης. Εξαφανισμένος και ο απίστευτος πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πέλλας, που από την πρώτη στιγμή κινούσε όλα τα νήματα για να μας φορτώσει το πολυκατάστημα. Άφαντοι όλοι τους , όπως κάνουν όλοι οι εγκληματίες που μετά την διάπραξη του εγκλήματος σπεύδουν να χαθούν στην ασφάλεια που τους προσφέρει το λημέρι τους.
    Κρίμα για αυτή την πόλη. Κρίμα.

31 σχόλια:

  1. kala ta lete ehete dikio ala afti ine mia eteria kolosos.........ke i times deleastikes o kosmos me tin krisi psahni na vri ti ftino kego piga ala den boro na pigeno kathe mera otan thelo kati pigeno sts magazia tis agoras mas ke vrisko pragmata me times ftines!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνία από Γιαννιτσά26 Νοεμβρίου 2011 στις 11:02 π.μ.

    Εγώ λέω να πάμε μια βόλτα στο jumbo αλλά να κάνουμε και μία έρευνα αγοράς και στα καταστήματα στα Γιαννιτσά. Ας μην τρώμε ότι μας ταΐζουν επιτέλους. Εγώ πήγα και είδα ότι αρκετά από αυτά που πουλάνε εκεί υπάρχουν και στα μαγαζιά της πόλης αν όχι χαμηλότερα, τουλάχιστον στις ίδιες τιμές. Το θετικό σε αυτό είναι ότι τα λεφτά μένουν στην περιοχή μας και δεν θα καταλήξουν σε ξένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Συγχαρητήρια για το άρθρο σας, με εκφράζετε στο 100% για τους πολιτικούς που μας εκπροσωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήμουν στις συνελευσης που εγιναν στο δημαρχειο.Εκει ακουστικαν τρελα πραγματα για το πως παραχωρηθηκε το οικοπεδο που ηταν για τον εισαγελεα.Ολοι μας δουλευαν .Μονο μερικοι είπαν αληθειες ,οπως ένας απο το Μηλοτοπο και ο αλλος ο Πλιογκας.Οι βουλευτες ο νομαρχης και ο δημαρχος μας δουλεψαν κανονικα.Και τωρα τρεχανε ολοι τους να διορησουν ατομα με 400 ευρω στο τζαμπο.Ξεφτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pali kala giati tha glitonoume kai tis venzines eos tin thessaloniki.....KAI AYTO KERDOS EINAI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ta magazia tis poleis erimosane oxi mono apo to jampo,alla k apo ola ta megala souper market...otan anoigane ola auta pou itan oloi autoi pou diamartironte tora?????posa magazia gitonias,as poume,klisane gia auto to logo??kai posa akoma ypoloitourgoun pleon??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλό το άρθρο αλλα αδικεις τον Στάμκο γιατι ολη η διαδικασια εγινε πριν αναλαβει και ειχε πει οτι αν υπαρχει τροπος να μεινει στα χαρτια τοτε θα μεινει ολα αυτα ομως να εχουν νομικη βαση που τελικα δεν ειχαν γιατι ολες οι διαδικασιες ειχαν εγκριθει απο την Νομαρχια (Καραμανης κλπ) και την Περιφερεια και την απιθανη Κα Λιονη.
    Επισης νομιζω οτι αδικεις τον Προεδρο του εμπορικου συλλογου γιατι επι μακρον εδωσε εναν δυσκολο αγωνα και τελικα δεν τα καταφερε επειδη οι Πολιτικοι της περιοχης δεν εκαναν απολυτως τιποτε καθε αλλο μαλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια παιδιά.Είστε οι μόνοι που τα λέτε όπως έχουν τα πράγματα.Είναι ξεφτιλισμένοι όλοι τους.Απο τη μια μας πουλούσαν παραμύθια πως στηρίζουν την αγορά μας και απο την άλλη έκαναν τα πάντα ή μάλλον δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για να σταματήσει μια διαδικασία που ήταν απο την αρχή παράνομη.Είμαι υπέρ της ελευθερης οικονομίας.Αλλά σε αυτήν την περίπτωση είχαμε μια επιχείρηση που πήρε με αδιαφανείς διαδικασίες απο επίορκους αυτοδιοικητικούς δημόσια έκταση φιλέτο για να κάνει την δουλειά της.Αλήθεια αν το οικόπεδο ανήκε σε ιδιώτη θα τους συνέφερε να το αγοράσουν;;;Όχι βέβαια!Και φυσικά μας κοροιδεψε και ο Δήμαρχος όταν επι λέξει μας έλεγε με το γνωστό του ύφος πως θα σταματήσει το έργο.Για τον προηγούμενο δε χρειάζεται να πούμε τίποτα.Ήταν αυτός που με τις υπογραφές Τσίτσου-Παπαδόπουλου και Πέσιου άνοιξαν την όρεξη στο jumbo.Αλλά αυτός ο λαός είπαμε πως ξεχνάει γρήγορα για αυτό και έφτασε εδώ που έφτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είχαν δεν είχαν κατάφεραν να την ρημάξουν την πόλη η "φωστήρες" μας οι πολιτικοί. Ένας ρε δεν θα βρεθεί ποτέ να πάρει στις πλάτες του αυτήν την πόλη; ΕΝΑΣ!!! Αλλά τι τα θέλουμε, μια ζωή θα εκλέγουμε υποψήφιους είτε του ένα κόμματος, είτε του άλλου κόμματος και μετά με την σειρά τους θα ξεχρεώνουν πολιτικά γραμμάτια κομματικής νομιμοφροσύνης. Πολύ καλά το γράφει στο τέλος ο αρθρογράφος. "Κρίμα για αυτήν την πόλη. Κρίμα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κεχαγιά να δω με τι μούτρα θα έρθεις να ζητήσεις πάλι ψήφο στα Γιαννιτσά. Να μην τολμίσει το ΠΑΣΟΚ καν να σε βάλει μέσα στο ψηφοδέλτιο αλλιώς θα φάει μαύρο και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξαδέλφη μου μέσω γνωστού,παρακαλεσε για μια θέση έναν νέο πολιτευτή της ΝΔ και της είπε πως αργησε να τον βρει.Εβαλε λέει τρεις και δεν μπορούσε να τακτοποιήσει άλλους.Ρε πρέπει να τους παρουμε όλους με τις πέτρες.Ρε μας κοροιδεύουν και οι παλιοί και οι δήθεν καινούριοι που το παίζουν και καλά νέο αίμα.Το ίδιο σάπιο αίμα έχουν όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΩΝ (ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ)ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ - ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ, ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΣΙΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΩΣ ΦΕΤΙΝΩΝ Κ.Ο.Κ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αυτό με τις θέσεις εργασίας σκέτη μπαρούφα αποδείχτηκε. Είπαν ότι θα έπαιρναν ανέργους και καλά. Γνωστή μου εδώ και πολύ καιρό άνεργη που πήγε να ζητήσει δουλειά τελικά δεν τα κατάφερε ενώ αντίθετα πήραν κοπέλα η οποία δούλευε ήδη σε μεγάλο Σούπερ Μάρκετ της πόλης και μάλιστα, πρώτα την πήραν εκεί και αμέσως μετά δήλωσε παραίτηση από την προηγούμενη εργασία της. Αλλά θέλω να δω εάν μετά τις γιορτές της δώσουν πόδι, αν θα κάθετε να κλαίγετε που έχασε και την παλιά της δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννη πάλι καλά, της ξαδέρφη σου της είπαν από την αρχή τουλάχιστον ότι άργησε να πάει και ξεκαθάρισαν την θέση τους. Εμένα ακόμα με παίρνει κάποια από γραφείο βουλευτή της ΝΔ που όταν πήγα και τη ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μου είπε θα κάνουμε ότι μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα λαμόγια που κάνανε τη μπάζα τους αδειοδοτώντας το πολυκατάστημα, ενώ ήταν εντελώς παράνομο,θα συνεχίσουν να πολιτεύονται γιατί πολύ απλά έτσι είναι το σύστημα.Θέλει και αναπαράγει τα λαμόγια.Ο Κεχαγιάς ας πούμε δεν τον νοιάζει αν τον φτήνουν οι κατεστραμένοι έμποροι της πόλης.Οι μπίζνες να γίνονται , το χρήμα να κινείται και όλα καλά.Αυτοί είμαστε.Παλιοκοσμος που δεν νιάζεται παρά μόνο για την πάρτι του.Αυτό πληρώνουμε τώρα και θα το πληρώνουμε για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνω με εναν πιο πάνω... ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝΕ... ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΤΕ.. ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη λέτε βλακείες και μη συκοφαντείτε.Πότε,τι και ποιοι πουλούσαν προιόντα 2και 3 φορές πάνω ρε παιδιά;Κόψτε μερικοί το παραμύθι.Εντάξει μπορεί να υπήρχαν ορισμένοι που σε κάποια ελάχιστα προιόντα να είχαν τσιμπιμένες τιμές.Αλλά όχι και τέτοιες ανακρίβειες που σκόπιμα διαδίδετε ορισμένοι.Κόψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θα συμφωνήσω στο ορισμένοι αλλα όχι και στο ελάχιστα..
    Ετσι το είπα το 2-3 φορές αλλα οτι τα έχουν πολύ πιο πάνω απο την τιμή που πρέπει να πωλούνται (ειδικά στις μέρες μας) δεν πιστεύω να λέει κανείς οχι..
    Και αν βγείς εξω στα Γιαννιτσά και ρωτήσεις πως σας φαίνονται οι τιμές στα ρούχα πχ..
    Οι 7 στους 10 θα σου πούνε ακριβά..
    (Μιλάω πάντα για επωνυμα ρούχα)
    Στην τελική υπάρχουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα και μερα με την μέρα όλο και περισσότερο κόσμο κερδίζουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημερα σας. το νοημα απο τα οσα εχουν γραφτει ειναι μακρια απο τον κ.. και οπου θελει ας μπει. για τον καταναλωτη νοιαζεται κανεις και απευθυνομαι κυριως στους επαγγελματιες. φταει οκεχαγιας ο τσιτσος ο αλλος. γιατι ο κοσμος σας εριξε μαυρο δεν αναρωτιεστε?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι φταίει και ο καταναλωτής που έπαψε να είναι σκεφτόμενος.Ποιος σας είπε πως φταίνε μόνο τα λαμόγια οι επιορκοι της αυτοδιοικησης που τα αρπάξανε κάτω απο το τραπέζι για να χαρίσουν σε μια νύχτα ένα τέτοιο οικόπεδο σε εξευτελιστηκές τιμές και με παράνομες διαδικασίες.Βέβαίως και φταίνε και οι έντιμοι επιχειρηματίες που δεν τους πλάκωσαν στο ξύλο.Ξαναρωτώ αλλά δεν μου απαντά κανείς.Πόσο ανταγωνιστικές τιμές θα ειχε το Jumbo αν δεν έπαιρνε τζάμπα το οικοπεδο;;;Θα μας απαντήσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. telika eiste pera dwthe. vrhte k anaferete kapoious logous pou tha mporousan na stamathsoun thn anagersh tou polykatasthmatos kai afou anafereste se prosopa kante mia erevna dhmosiografikh kaneis den sas empodizei kai vgalte symperasmata an yparxoun lamogia poioi mporousan na kanoun kati kai den to ekanan ,pou yparxoun paranomies,pioi eipan psemata pioi eipan alithies gia na mporei na vgalei symperasmata kai o kosmos. kata ta alla einai ena sykofantiko dimosievma typou kouventas pezodromiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά κάνει μπάμ για το ποιος είσαι φίλε των 5:47.Μην καρφώνεσαι λέμεεεε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εάν δεν τρέχατε όλη την ώρα στα γραφεία τους να τους παρακαλάτε για μια θέση σε ιδιωτική(!)επιχείρηση,ίσως είχατε δικαίωμα να τους μέμφεστε..σας βρήκανε και κάνουνε ότι κάνουνε αφού έχετε τόσο την ανάγκη τους.Επίσης αυτή η συμπεριφορά δείχνει ανασφαλείς ή πονηρούς που θέλουν να μπουν φυτευτοί αντί να διαγωνιστούν μεταξύ τους για το ποιος θα μπει, όπως γίνεται στις νορμαλ επιχειρησεις.Τωρα που δεν φύτεψαν εσάς,κλαίγεστε..αξιολύπητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά για το ρόδα ειναι και γυριζει που ειπε ενα πιο πανω τι να σχολιασει κανεις .. Οταν φιλε/φιλη χρειαστεις σε μια δυσκολη στιγμη κατι τοτε να πας να σε βοηθησει ο τυπας που κανει βολτες με το ελικοπτερο .. να δω αν σε ακουσει !

    Τωρα για τις τιμες που λενε ολοι τι να πω,εγω τουλαχιστον ΙΔΙΑ προιοντα τα βλεπω σε ιδιες τιμες και αρκετα φθηνοτερα σε μαγαζια της περιοχης μας.Προιοντα τα οποια τα εχει μονο το jumbo και να μοιαζουν σε αλλα τοτε λογικο να ειναι πιο οικονομικα αφου κανει οτι γουσταρει !

    Επισης το παραδιγμα για τα ρουχα ειλικρινα με κανει να γελαω διοτι λετε οτι τα ρουχα της πολης μας ειναι ακριβα απο οτι στην Θεσσαλονικη,δηλαδη μου λετε οτι πατε στα Jumbo για ρουχα?Για αυτο τον λογο υπαρχουν τα παζαρια γιατι αυτος που θελει ρουχα και θα παει Θεσσαλονικη τοτε δεν θα παει στα Jumbo διοτι θελει ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ σχεδον τζαμπα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ? ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΘΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ?ΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ . ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι να απαντήσουν ρε φίλε τα παιδιά του μπλογκ;;;Αν ήσουν στις συνελεύσεις , γιατί εγώ ήμουν σε όλες,θα θυμόσουν.Εκτός αν έχεις ελαστική μνήμη.Ο Στάμκος δηλαδή δεν ήταν αυτός που μας είπε πως το τζάμπο θα έμενε στα χαρτιά και μεις το χειροκροτήσαμε απο κάτω;Εντάξει ο κεχαγιάς και ο καραμάνης δεν εμφανίστηκαν στη δεύτερη γιατί ο τότε αντινομάρχης είχε ήδη κλείσει το έργο να το κατασκευάσει η εταιρία της γυναίκας του.Με αυτά που λες για το δημαρχο στην ουσία μας λες πως όταν έλεγε πως θα σταματήσει το έργο, απλά δεν ήξερε τι έλεγε.Ετσι δεν είναι.Κι εγώ ρωτώ.Ποιος είναι πιο επικίνδυνος και πιο ένοχος,ο συντάκτης του κειμένου ή ένας δήμαρχος που άλλα λέει και άλλα τελικά γίνονται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε φίλε 12:45 ειλικρινά, έχεις κάνει καμία βόλτα τελευταία στη πόλη των Γιαννιτσών; Καθημερινά κλείνουν το ένα μαγαζί μετά το άλλο στην Χατζηδημητρίου, στην Βενιζέλου και στους άλλους γύρο δρόμους στο κέντρο της πόλης και σένα το πρόβλημά σου είναι να μην θιχτεί ο δήμαρχος και όλοι οι άλλοι που αναφέρονται στο δημοσίευμα; Ε ναι λοιπόν, σαν μαγαζάτορας εγώ, έχω την απαίτηση όλοι αυτοί να με προστατέψουν από τέτοιους κινδύνους που έρχονται αν προστεθούν στην ήδη άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί και να βρουν λύσεις και όχι απλά να μου λένε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην περάσει και μετά να μου λένε άλλοι βάλανε τις υπογραφές, εγώ δεν ήμουν δήμαρχος και νομάρχης. Θέλουμε επιτέλους ανθρώπους που να δίνουν ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματά μας και όχι απλούς διαχειριστές. Αυτοί θα μας τις βρουν τις λύσεις, για αυτό εκλέγονται άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κρίμα... Η κατάντια είναι δικιά μας που δεν τους έχουμε πάρει ακόμη με τις πέτρες... Όλα τα άλλα -τώρα- είναι ψιλά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λαός που ξεχνάει την Ιστορία του θα πάψει να υπάρχει... Που ήσασταν όλοι εσείς που μιλάτε όταν ανοίγανε τα μεγάλα Super Market και τα ηλεκτρομάγαζα, τρέχατε και εσείς πίσω απο τον όχλο τώρα λοιπόν ήρθε και η σειρά σας και φυσικά αναφέρωμαι στους μαγαζάτορες της πόλης Χατζηδημητρίου και Βενιζέλου, με τις ευχές μας λοιπόν τωρα βγάλτε τα πέρα μόνοι σας. Ενας Επιχειριματίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τουλάχιστον το jumbo έδωσε κάποιες θέσεις εργασίας στα άνεργα παιδιά της πόλης μας!!! Οι επιχειριματίες των Γιαννιτσών τι έκαναν τόσα χρόνια; Μόνο στα παιδιά και στα ανήψια τους έδιναν δουλειά! Για να μη μιλήσω για τις τραγικά υψηλές τιμές!!
    Όσο για την καραμέλα ότι τα λεφτά δεν μένουν στην πόλη, ο εργαζόμενος του jumbo, που μένει στα Γιαννιτσά, απο φούρνο των Γιαννιτσών θα πάρει το ψωμί του, το γάλα του, απο το κρεοπωλείο της γειτονιάς θα ψωνίσει τα κρεατικά του κ.ο.κ
    Έχετε μάθει να κατακρίνετε το κάθε τι καινούργιο αλλά αυτή η νοοτροπία σας είναι που έφτασε την πόλη στην σημερινή της κατάσταση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καποιος ειπε οτι τα λευτα που διναμε στα καταστηματα πηγαιναν στον φουρνο στο μαναβη κτλ της γειτονιας.

    εγω αν ψωνησω απο τζαμπο τα προιοντα στην μιση τιμη, τοτε θα παω δυο φορες στον μαναβη και στο φουρνο και θα πιω και δυο καφεδες παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή