Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Προοδευτική «φρέναρε» τα Γιαννιτσά


Δεν κατάφερε τελικά η Αναγέννηση Γιαννιτσών να περάσει το εμπόδιο της Προοδευτικής και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου καθώς ηττήθηκε στον Κορυδαλλό με σκορ 1-0.
Πάντα ο αποκλεισμός κάποιας ομάδας από μία άλλη κατώτερης κατηγορίας αποτελούσε έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου ωστόσο η ανεβασμένη ψυχολογία που είχαν οι παίχτες των Γιαννιτσών μετά το ονειρεμένο τους ξεκίνημα με το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Football League δεν στάθηκε αρκετή για να τους χαρίσει και την νίκη-πρόκριση. Να θυμήσουμε ότι η ομάδα της Πέλλας βρίσκετε από την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα καθώς το Σαββάτο είχε αγώνα πρωταθλήματος.
Πλέον η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου επικεντρώνει από εδώ και πέρα την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα...

...και στην πρώτη αναμέτρηση που θα δώσει για φέτος μπροστά στους οπαδούς της με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Πανσεραϊκού.
Πληροφοριακά να αναφέρουμε πως η Προοδευτική μετά από αυτήν την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Αστέρα Τρίπολης και πάλι στην έδρα της.
Για την ιστορία, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σημείωσε στο 60ο λεπτό ο Σάμιος ενώ από το 83ο η Αναγέννηση έπαιζε με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κυζιρίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοσικίδης (Αθηνών).

Προοδευτική: Μπαντίκος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Βασιλάκος, Παπανικόλας, Σάμιος, Λύγκος, Σούφλας, Μηνάς, Μπέλερης, Ερρίκος.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Τέλλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σερέτης (17' λ. τρ. Χατζόγλου), Γιόνδης, Αλμπάνης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Θ. Παπαδόπουλος, Τσίλης.

4 σχόλια:

  1. Να παίζεις αγώνα νοκ-άουτ για το κύπελλο στην Αθήνα και με διαιτητή από σύνδεσμο Αθήνας, αν και δεν είδα το παιχνίδι, από μόνο του όμως αυτό δεν μου κολλάει και τόσο. Να σκέφτομαι τόσο λάθος; Δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΑ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ" ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ)....FORZA GIANNITSARA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια ποιος Κυζιριδης ειναι αυτος?Ο Νικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή