Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μνήμες από το παρελθόν στην εκδήλωση του ΑΡΗ Παλαιφύτου για τα 60 χρόνια


Μια ανεπανάληπτη βραδιά έζησαν το Σάββατο το βράδυ όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΑΡΗ Παλαιφύτου.

Συγκίνηση και ενθουσιασμός εναλλάσσονταν διαρκώς. Το βίντεο – αναδρομή που προβλήθηκε ήταν εξαιρετικό. Μνήμες ζωντάνεψαν, συναισθήματα πλημμύρισαν τους παλιότερους ενώ οι νεότεροι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο την ιστορία της ομάδας, όσο και τους πρωταγωνιστές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν:...

·              ο Γ. Χατζίδης, πρωτεργάτης της επίσημης ίδρυσης του Συλλόγου,
·              ο Β. Αλμυρός, επί 20ετία μέλος τους Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πέλλας,
·              ο αείμνηστος Φόρης Γιεντζής (το δίπλωμα παρέλαβε η σύζυγός του)
·              ο Στέφανος Δεμίρης και
·              ο Γιάννης Νεοφυτίδης, προπονητές, οι οποίοι συνέδεσαν το όνομά τους με μεγάλες και εξαιρετικά επιτυχείς περιόδους του ΑΡΗ Παλαιφύτου.
·              Όλοι οι εν ζωή ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ηλικίας άνω των 60 ετών και
·              Έξι (6) ποδοσφαιριστές της ομάδας με σπουδαία καριέρα στην Α’ Εθνική οι : Ανδρέας Βοϊτσίδης, Νίκος Καδικιώτης, Κώστας Μαλιούφας, Μανόλης Μητσόπουλος, Τάσος Παναγιωτίδης, Βασίλης Ρώνης.

Εντύπωση προκάλεσε και εύλογη συγκίνηση η παρέμβαση του πατέρα Αθανάσιου Παπαδόπουλου παλιού και σπουδαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας ενώ την παράσταση έκλεψε ο Βασίλης Δελόγλου (Αλλάχ) με το τραγούδι του, στο ζωηρό γλέντι που ακολούθησε και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί υποχρέωσή του να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σ’ όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστεί το Δήμο Πέλλας και ιδιαιτέρως την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κα Ερασμία Λούσπα για την πολυεπίπεδη στήριξή της.

Τέλος ευχαριστεί τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών Μελισσίου «Γκόνος Γιώτας», Μορφωτικό Σύλλογο Ν. Πέλλας, Πολιτιστικό Αιμοδοτικό Σύλλογο Αχλαδοχωρίου και Α.Σ. Πενταπλατάνου, που έδωσαν εξαιρετικά δείγματα αλληλεγγύης με την βοήθεια που μας παρείχαν.


Το Δ.Σ. του Μ.Π.Σ.
ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ «Ο ΑΡΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου