Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μέγα σκάνδαλο ο συμβιβασμός με τη SIEMENS.


Με δήλωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, χαρακτήρισε '' μέγα σκάνδαλο '' την υπογραφή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens .'' Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της ελληνικής κυβέρνησης με τη Siemens, που υπογράφηκε σήμερα μετά από πεντάμηνη καθυστέρηση και περίεργες μεθοδεύσεις, είναι ένα ακόμα σκάνδαλο μέσα στο μέγα σκάνδαλο '', τόνισε ο Δ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε :'' Ευνοεί τη Siemens, που δίνει ψίχουλα και μάλιστα σε είδος και βγαίνει λάδι για ένα τεράστιο σκάνδαλο που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο κατά 2 δις ευρώ, σύμφωνα με την ομόφωνη εκτίμηση της Εξεταστικής Επιτροπής.

Βολεύει τα συνένοχα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που οργάνωσαν το κουκούλωμα και τον συμψηφισμό και τώρα βάζουν οριστική ταφόπλακα.
Ζημιώνει κατάφωρα το ελληνικό δημόσιο και προσβάλλει βάναυσα την πάνδημη λαϊκή απαίτηση να τιμωρηθούν οι ένοχοι των σκανδάλων και να επιστραφούν τα κλεμμένα.
Η κυβερνητική σπουδή, να υπογραφεί η συμφωνία με τη Siemens τρεις ημέρες πριν τη συζήτηση της σχετικής επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην Ολομέλεια της Βουλής, υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο την απαράδεκτη κυβερνητική μεθόδευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα αναπτύξει αναλυτικά τις απόψεις και τις προτάσεις του τη Δευτέρα το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής.

1 σχόλιο:

  1. Ας πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι δουλεύουμε και πληρώνουμε υπέρογκους φόρους χωρίς ανάλογες υπηρεσίες, μόνο και μόνο για να μπορούν να συντηρηθούν 15 οικογένειες που απομυζούν παρασιτικά το Δημόσιο με φτιαχτούς διαγωνισμούς κλπ, οι οποίοι νόμιμα φορο και εισφοροαποφεύγουν ή παράνομα φορο και εισφοροδιαφεύγουν (δίχως συνέπειες καθώς δεν τους γίνονται έλεγχοι), οι τράπεζες (που με δημόσιο χρήμα κάνουν αγορές δημόσιων τραπεζών, σε όποια άλλη χώρα να συνέβαινε αυτό θα είχε γίνει επανάσταση) και τα πολιτικά τους γιουσουφάκια, ναι αυτά που περνούν τέτοιους νόμους και εξαργυρώνουν τις εξυπηρετήσεις τους με την στήριξη των ΜΜΕ, είναι αυτοί οι 30-40 που συνέχεια βλέπουμε στα κανάλια. Είναι ντροπή να κλείνει έτσι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών, πόσο εξαρτημένη είναι πια αυτή η κυβέρνηση;
    Άμεσα να ζητηθεί η γνώμη όλων των βουλευτών από το Νομό Πέλλας για τον "συμβιβασμό", να ξέρουμε ποιος για το συμφέρον ποιου δουλεύει, το δικό μας ή .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή