Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

"PELLA EXPO" 25η Γεωργική –Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας στην Κρύα Βρύση


Η Κρύα Βρύση στο επίκεντρο του θεσμού για  πέντε ημέρες.
-  Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει στην Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης  η διοργάνωση  της PELLA EXPO  και έχουν   γίνει οι  εγγραφές Εταιριών –Εμπόρων κ .α που ενδιαφέρονται  να εκθέσουν τα προϊόντα τους 
-Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιήσει ο Ευρωβουλευτής κ .Γεώργιος Παπαστάμκος
-  Η εμβέλεια πλέον της Γεωργικής Βιοτεχνικής Έκθεσης ξεπερνάει τα όρια της Κεντρικής Μακεδονίας , στοιχεία ελπιδοφόρα για το μέλλον του θεσμού ...

- Η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση στον Δήμο Πέλλας αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αλλά και στην ευρύτερη Περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου(ημέρα Τετάρτη) έως  τις 2 Σεπτεμβρίου(ημέρα Κυριακή), στον  χώρο της Λαϊκής αγοράς στην Κρύα Βρύση.
   Παράλληλα  έχουν προγραμματιστεί, όπως κάθε χρόνο  και πολιτιστικές εκδηλώσεις στον εκθεσιακό χώρο. Έτσι θα έχουμε:
   Α. Την Πέμπτη 30-8-2012 χορός  ZOUMBA από ακαδημία Βόλλευ Κρύας  Βρύσης και  Χορός DISCO DANGE  από αθλητικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ» .
  Β. Την Παρασκευή  31-8-2012  επίδειξη TAEKWONDO από αθλητικό Σύλλογο «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ»
  Γ. Το Σαββάτο και Κυριακή (1 και 2 /9/2012) ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ από τους Πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Πέλλας . Οι εκδηλώσεις  ξεκινούν στις 8.00μ.μ.
  Παράλληλα και κατά μήκος του χώρου της έκθεσης  θα πραγματοποιηθεί  η ετήσια εμποροπανήγυρη της Κρύας Βρύσης ,όπου έχουν δηλώσει συμμετοχή το Λούνα Πάρκ,
Μικροπωλητές ,πλανόδιοι  πωλητές  διαφόρων προϊόντων, καντίνες ,ταβέρνες
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ στις 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8.00μ.μ
αλλά και τις υπόλοιπες 4 ημέρες ,για να γνωρίσουν  από κοντά τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους ,αλλά και να περάσουν κάποιες ώρες διασκέδασης.

4 σχόλια:

  1. Ενα ξεπερασμένο πανηγύρι ,μνημείο μεγαλοιδεατικού αρχοντοχωριατισμού για να βγάζουν πύρινους λόγους ο Θεοδωριδης και ο τσωτσος.Σταματήστε να πετάτε δεξια και αριστερα τα λεφτα των φορολογουμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έαν εσύ 5:30 θέλεις να απαξιώσεις έναν πολιτιστικό θεσμό 20 και πλέον χρόνων δικαίωμά σου. Η γεωργική-βιοτεχνική έκθεση νομού Πελλάς είναι κάτι διαφορετικό από το πανηγύρι π.χ των Γιαννιτσών και θα έπρεπε να την στηρίξουμε όλοι. Ίσως σήμερα να μην έχει την αίγλη που είχε κάποτε -όπως και το καρναβάλι- άλλα αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τι ασχολείται ο κόσμος όταν δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή