Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Χοντραίνει η κόντρα Στάμκου-Πανίδη.Μπήκε στο "χορό" και ο Εισαγγελέας!

Με μιά φωτογραφία της κλήσης από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Γιαννιτσών που έλαβε σήμερα ο γνωστός εκδότης κ.Αβρααμ Πανίδης και τη δημοσιεύει στο ιστολόγιό του ,ανοίγει η αυλαία της νέας σύγκρουσης μεταξύ των παλαι ποτέ φίλων και συνεργατών Στάμκου και Πανίδη.Με ένα ειρωνικό σχόλιο "Μια εικόνα ...χίλιες λέξεις" ο εκδότης-φοροτεχνικός φαίνεται να δηλώνει την εκπληξή του καθώς η εγκλιση που έλαβε για να εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα ,εγινε κατώπιν "έκφρασης παραπόνων" από τον Δήμαρχο Πέλλας κ.Γρηγόρη Στάμκο.Συγκεκριμένες πηγές από το δημοτικό μέγαρο Γιαννιτσών μας αναφέρουν πως για τον Δημαρχο "το ποτήρι ξεχείλισε" προχθές μετά την
ανάγνωση συγκεκριμένου σχολίου στην εφημερίδα του κ.Πανίδη,στο οποίο γίνοταν καυστική αναφορά σε βάρος της συζύγου του κ.Στάμκου και πρώτης κυρίας(λέμε τώρα..) της πόλης μας.Στο σχόλιο που μάλλον στάθηκε αφορμή για να απευθυνθεί ο δήμαρχος στον εισαγγελέα Γιαννιτσών,ο συντάκτης του( ο κ.Πανίδης προσωπικά) αναφερόταν με υποτιμητικό τρόπο στη παρουσία της κυρίας Στάμκου σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις του Δήμου.Ετσι η κόντρα μεταφέρεται πια στα εισαγγελικά γραφεία και πιθανότατα και στις δικαστικές αίθουσες.Για τα δικά σας συμπεράσματα, σας παραθέτουμε το επίμαχο σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ο Λόγος" και προκάλεσε την σπασμωδική και άστοχη αντίδραση του κ.Στάμκου να προσφύγει στις εισαγγελικές αρχές.

Στη στήλη "Μαρτυριάρης"
....."Τι προβλέπει το πρωτόκολλο για την παρουσία των επισήμων στα πρώτα καθίσματα των μεγάλων εκδηλώσεων όπως π.χ προχθές, την 19η Οκτωβρίου στο Πνευματικό κέντρο στα Γιαννιτσά; Η παρουσία της πρώτης κυρίας του δήμου Πέλλας, στα πρώτα καθίσματα των επισήμων, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Δεν είναι δυνατόν να πάνε πίσω οι Αρχιερείς, οι δήμαρχοι, οι υπουργοί και οι βουλευτές και να μείνει η δημαρχίνα στην πρώτη σειρά. Επιτέλους κάποιος της είπε να πάει πίσω. Μήπως δεν κατάλαβε ότι δεν είναι αυτή δήμαρχος, αλλά ο σύζυγός της; Εκτός εάν οι φήμες που ακούγονται αληθεύουν"....

37 σχόλια:

  1. edo o kosmos kaigete kai aytoi to violi toys...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίμη πολύ καλά να πάθεις.....έτσι για να καταλάβεις την ευθύνη που σε βαραίνει για αυτό το λουλούδι που μας φόρτωσατε για δήμαρχο, εσύ και ο Καρασμάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο ανοητοι ειστε...αν ήσασταν λιγο πιο προσεκτικοι θα βλεπατε οτι η κληση στον εισαγγελεα εχει ημερομηνια 22/10/2012 και η εφημεριδα εγραψε αυτες τις αθλιοτητες 24/10/2012.Δηλαδη ηξερε ο Σταμκος 2 μερες πριν τι θα γραψει ο Πανιδης και πηγε προκαταβολικα στον εισαγγελεα;Γιατι δεν λετε την αληθεια.Ο Καραογλανιδης συνοδευε τον Πανιδη στον εισαγγελεα.Εδω και δυο μερες ο Καραογλανιδης κυκλοφορει με την κληση και την δειχνει σε ολο τον πεζοδρομο..Το πιο καλό όμως δεν μας το λετε..Αραγε τι τους είπε ο εισαγγελεας...Για να τους δω απο εδω και περα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε, μας έχεις μπερδέψει. Μπήκα και είδα ότι η κλήση στον Πανίδη από τον εισαγγελέα εστάλη στις 24 Οκτωβρίου, και όχι στις 22 όπως ισχυρίζεσαι εσύ. Ημέρα δηλαδή που από το πρωί η εφημερίδα ήταν ήδη στα περίπτερα. Λογικά ο Στάμκος γνώριζε ήδη το περιεχόμενο της εφημερίδας όταν αποφάσισε να πάει στον εισαγγελέα. Εύλογα λοιπόν θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι η κίνηση του δημάρχου θα μπορούσε να έχει να κάνει με το σχόλιο στο «Μαρτυριάρη» που αφορά τη γυναίκα του.

      Διαγραφή
  4. Μια ξεδιαντροπη κ ανήθικη επίθεση του Πανιδη εναντίον της συζηγου του Σταμκου.Τοσο χαμηλό επίπεδο πια. .Ντροπή του, το πιο βρώμικο είναι τα χτυπήματα τα προσωπικά στηνοικογενεια.Δημόσια πρέπει να ζητήσει συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΓΜΕΝΟΣ....ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΑΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ???? ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΚΙ! Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ....ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ!

      Διαγραφή
  5. Enoxlithike o aytokratoras giati piasane. STO STOMA TOUS TIN AYTOKRATEIRA TOU KAI EMEIS THA VALOUME TH GATA MAS NA KLAPSEI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σταμκος είπε κάπου θα τον ξεσκισω κ τον Καραογλανιδη κ τον Πανιδη κ το έκανε όλα τα αλλα είναι μαλ&&&ες.Καλά ομως τους έκανε για να βάλουν μυαλό.Σαν πολυ δε μαγκιεψε ο Λακης κ ο Μίμης.Άντε να μαζευτούν λίγο γιατί πολυ τους ανεχθηκσμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΦΟΒΗΘΗΚΑΝΕ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΕΛΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ!

      Διαγραφή
  7. Τι έγινε ρε παιδιά, το γραφείο του δημάρχου γράφει και στα μπλογκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεφυλλίζοντας την κατακίτρινη "εφημερίδα" Λόγος διαπίστωσα από φώτο ότι στην εκδήλωση στις 19/10 η σύζυγος του Δημάρχου κάθεται πίσω,εν αντιθέσει με την κυρία του Αντιπεριφερειάρχη που στις 17/10 στην Έδεσσα σε αντίστοιχη εκδήλωση, καθότανε μπροστά έχοντας πίσω της Δημάρχους και ιερωμένους.Μπερδεύτηκε λίγο η δ α ι μ ό ν ι α και πάντα καλοπροαίρετη "Ρεπόρτερ"(λέμε τώρα) Χριστίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tωρα γραφει κι η γυναίκα του δημάρχου στα blogs;;;;

      Διαγραφή
  9. Ο ΠΑΝΙΔΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ..Α..Α ΤΟΥ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΜΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι!! Αφού από τον φόβο τους έχουν κλειστεί στο σπίτι και όλη μέρα μοιρολογάνε!! χαχαχαχαχαχ!

      Διαγραφή
  10. σταμκο τελειωσεσ ......μαθε να εισαι αρσενικοσ αυτα που κανεισ ειναι ντροπιαστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά τι σημασία έχει αν πήγε στον εισαγγελέα για το δημοσίευμα που αφορούσε στη γυναίκα του ή για τη συνέντευξη Καραμαλακιδη.Η ουσία είναι πως ένας δήμαρχος που δεν εχει τίποτα να φοβάται ξέρει να μάχεται πολιτικά ακόμη και όταν αδίκως τον κατακρίνουν.Πολιτικά και όχι δικαστικά.Ετσι μόνο χάνει.Και στο τέλος τέλος χεστήκαμε αν η λυκοφιλία Πανίδη-Στακου χάλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ......ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ....ΕΣΕΙΣ???? ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ?????????ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Απαγορεύεται να γράφετε επικριτικά σχόλια εναντίον του ιερού τέρατος της δημοσιογραφίας ( Πανίδης ) και αυτού της πολιτικής ( Στάμκος ) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Yπάρχει μια διαφορά. ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ!!Ο Πανίδης και ο Καραογλανίδης είναι ιδιώτες,δεν έχουν να απολογηθούν σε κανέναν , δεν ανεβαίνουν στην εξέδρα,δεν μας νοιάζει τι κάνουν ούτε το ψωμί μας τρώνε. Το ψωμί μας και μπόλικο παντεσπάνι το τρώει ο Δήμαρχος που είναι δημόσιο πρόσωπο και μαζί με τα χαιλίκια (μισθοί, εξέδρα, πρώτη θέση) πάει και η κριτική.Αυτός οφείλει να μην κάνει γαργάρα τα σκάνδαλα και δεν ξέρει που είναι ο εισαγγελέας αλλά τον βρίσκει όταν θίξει κάποιος την Μαντάμ Σουσού. Αφού η Μαντάμ Σουσού είναι πιο σημαντική από τα σκάνδαλα και μ'αυτό ασχολείται ο Δήμαρχος τότε ...έχει απόλυτο δίκιο ο Πανίδης και η δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει καμία διαφορά αγαπητέ όταν ο πολιτικός χρησιμοποιεί τη θέση του για δικό του συμφέρον και όταν ο εκδότης εφημερίδας χρησιμοποιεί τη φυλλάδα του αποκλειστικά και μόνο για να ικανοποιεί συγκεκριμένα συμφέροντα.....

      Διαγραφή
  14. Υπαρχει επισης μια ΒΑΣΙΚΌΤΑΤΗ διαφορα.Αυτον το δημαρχο δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει για ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ όσο και να μην το παραδεχεστε, ειναι απλα η πραγματικοτητα.Ανοιξτε λίγο τα ματια σας και τοτε τα ξαναλεμε. Ο Πανιδης, η γελοια φυλλαδα του και οι ασημαντοι και τυποτενοι ασχετοι σαν τη Χριστινα προσπαθουν να τον χτυπησουν στην προσωπικη του ζωη,και εκει με ανυποστατες κατηγορίες, γιατί δεν μπορουν να του προσάψουν κάτι άλλο.Γιατί πολύ πολύ απλά ο άνθρωπος δεν είναι σαν τα μουτρα τους.Αν υπηρχε σκανδαλο λετε εσεις Ο Πανιδης και καθε τυπάκι σαν τον Πανίδη δεν θα το χρησιμοποιούσε για να του κανει κακό..Θέλει πολύ μυαλό αυτό να το σκεφτεί καποιος.Αναρωτιεμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ (ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ)ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ....ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!?!?!? ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ....ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΓΙΝΕ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ) ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ....ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΒΟΛΕΥΟΥΜΕ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΔΟΧΗ, ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ! ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ(ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΖΑΛΑΣ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ?) ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ....ΑΛΛΑ ΓΕΩΠΟΝΟΣ?????? ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΣΑΣ........

      Διαγραφή
  15. ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΦΙΛΕ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ).ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε πρώτα να γραφεις σωστά Ελληνικά.
      Αντιπεριφερειάρχης είναι.Πόνεσαν τα μάτια μας με τόσα -ει-
      Και που κολλούσε σε αυτό το θέμα ο Θεοδωρίδης??Μήπως είναι σαν την Coca-cola που πάει με όλα??ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ τόση εμμονή γίνεται??

      Διαγραφή
  16. Μεγαλη διαχρονικη ευαισθησια για ελλασονα θεματα επιδεικνυει η εν λογο εφημεριδα οπως και γενικοτερα ο τοπικος τυπος του νομου και αναλογα με το δοκουν <>και κατακρινουν προσωπα,γεγονοτα,πολιτικες,γι αυτο αλλωστε και τα αποτελεσματα σε επιπεδο νομου ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΠΤΑ ,ειμαστε απο τους τελευταιους νομους απο την αποψη εργων,ακομη σκοτωνομαστε στο δρομο ΘΕΣΣ-ΓΙΑΝΝ εν ετη 2012 με λιγες σταγονες βροχης, για να μην παμε σε αλλα εργα εξισου σοβαρα που <>μονο στις στειλες των εφημεριδων του νομου.Εχουν μπει στο απυροβλητο προσωπα και πολιτικες που κρατουν τον νομο ουραγο και εχουν αναδειχθει προσωπα πολιτικοι νανοι και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ μεσα απο το λιβανισμα . Αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος μας Τ ΑΓΓΕΙΑ ΓΙΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ.ΤΑ ΛΙΒΑΝΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ (ΥΓ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΛΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΕΣ,ετσι ομως λεει η παροιμια,για να μην υπαρξει παρερμηνεια για τα γραφομενα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τ ΑΓΓΕΙΑ ΓΙΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ.ΤΑ ΛΙΒΑΝΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ......ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Α ρε Στάμκο τι παραμυθι τρως καθημερινά και δεν το χεις καταλάβει ακόμη... Οι φιλοι σου (οι πραγματικοί) στα λενε αλλα εσυ τους απομακρυνες και ακους την καθε καρακαξα και τον καθε Αρχιπαπαρα που σε παραμυθιαζει με χιλιες δυο κακιες για ολους. Θα το καταλαβεις αλλα θα ειναι ΑΡΓΑ γιατι θα χεις μεινει μονος σου και θα ψαχνεις φιλους. Κρίμα !!! (οχι για σενα αλλα για ολους εμας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οταν Ο Στάμκος κρεμόταν από τα ..... αγγεία του Πανίδη καο έκανε και μονόζυγο μάλιστα προκειμένου να βγει δήμαρχος ο Πανίδης ήταν καλός και τώρα είναι για τον εισαγγελέα; Ο Πανίδης δεν είναι 20 χρονών. Είναι 55 και το ποιός είναι ,καλός ή κακός δεν με ενδιαφέρει, ήταν και είναι γνωστό. Ο Στάμκος τον ήξερε και δεν μπορεί τώρα να παριστάνει την μυξοπαρθένα που ξεγελάστηκε και φτου κακά ο Πανίδης το κακό νινί. Από την μια γλείφτης και μετά αχάριστος και ταυτόχρονα άμεπτος άρχοντας συγνώμη, αυτοκράτωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντικειμενικός Γιαννιτσώτης28 Οκτωβρίου 2012 στις 6:59 μ.μ.

    Αντικειμενικά οι τοπικοί άρχοντες δεν προσφεύγουν ποτέ στον εισαγγελέα. Διακρίνονται για την ανεξικακία τους, τη μεγάλη τους καρδιά και το γερό στομάχι. Πράγματι ο εν λόγο εκδότης λυσομανεί με λυβελογραφήματα εναντίον όποιου δεν τον συμπαθεί ή στέκεται εμπόδιο στα συμφέροντα του. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον Στάμκο να προσφύγει στον εισαγγελέα. Εν δικαίω λοιπόν οι Γιαννιτσώτες χαρακτηρίζουν το ζεύγος ο νέος αυτοκράτορας και η νέα σαλώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατι ρε κατηγορείται την Χριστίνα; Εκτελεί τις εντολές του αφεντικου της. Καθοδηγηται ως Μόσχος συτευτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σύμφωνα, με έγκυρη πηγή αφορμή για τον εισαγγελέα στάθηκαν οι δηλώσεις του Καραογλανίδη που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα, γι' αυτό άλλωστε και ήταν και αυτός στον εισαγγελέα . . . επομένως οι πηγές σας από το δημοτικό μέγαρο είναι λάθος . . . ή μήπως η δηλώσεις του Καραογλανίδη ήταν απλά πρόφαση, η ιστορία θα δείξει . . .Τώρα όσο αφορά τον Πανίδη καλά να πάθει, Δήμαρχο τον ήθελε . . . έτσι έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΜΠΑΤΖΑΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΣ;
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ! ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ (ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ). Ο ΜΠΑΤΖΑΛΑΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ!

      Διαγραφή
  23. O stamkos na fantasteite mexri k sto grafio toy exei thema.tou sernoun ta ex am amaxis oi kokones pou exei ekei to kastro tou apo mesa arxise na peftei.ta pio oraia erxontai alla distixos den yparxei diadoxi katastasi gia emas tous kaimenous pou xegelastikame k psifimame stamko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. erxete nea protasi apo neoys se ilikiakai idees an8ropoys poy den exoyn asxoli8ei pote me tin politiki

      Διαγραφή
  24. Είναι ποτέ δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι ο Σταμκος θα πήγαινε στον εισαγγελέα για τα ψέμματα που έγραψε η Χριστινα κ για τις κάθε λογής αθλιότητες που γράφει κάθε βδομάδα ο Λογος;Αν ήταν έτσι τότε θα έπρεπε εδω κ 17 μήνες (τόσους έχει που τον κατηγορεί ο Πανιδης)να πηγαίνει κάθε Τετάρτη στον εισαγγελεα.Πιο σοβαρό είναι το θέμα.Και μάλιστα πολυ σοβαρό απο τη στιγμή που πήγε κ ο Καραογλανιδης μαζί με τον Πανιδη στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή