Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Όχι έτσι...»


Δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν οι παίχτες του Παναγιωτίδη

Σκασμένοι είναι οι παίκτες της Αναγέννησης για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Βόλο. Επιστροφή στις νίκες θέλουν στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. 
Πικρή γεύση έχει αφήσει στους παίκτες των Γιαννιτσών η χτεσινή εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.
Στα πηγαδάκια που στήθηκαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, όλοι τόνιζαν πως δεν άξιζε η ομάδα την ήττα και πως οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν πολύ τυχεροί.
Αυτό άλλωστε δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, καθώς η Αναγέννηση είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος και έδειχνε να μπορεί πιο εύκολα να απειλήσει την αντίπαλη εστία...

Παρόλα αυτά, λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης δέχτηκε ένα τέρμα από μία εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά, σε μία άτυχη στιγμή που αδράνησε η άμυνα.
Στα θετικά πάντως είναι πως τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν... τυχερά και έτσι τα Γιαννιτσά παραμένουν μόνα πρώτα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στόχος τώρα για την Αναγέννηση είναι να μην πέσουν ψυχολογικά οι παίκτες, καθώς οι περισσότεροι είναι μικρής ηλικίας και έτσι είναι εύκολο να επηρεαστούν.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Γιαννιτσών ταξιδεύει στο Αγρίνιο και στο μυαλό όλων είναι η επιστροφή στις νίκες, κόντρα σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα, που όμως περνάει δύσκολες ημέρες και είναι ευάλωτη.  

Πηγή  gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου