Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Θεατρική Παράσταση «Στα μυστικά του βάλτου» της Π. Δέλτα στα Γιαννιτσά



Ο Ερασιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου (ΕΡΑ.Σ.ΘΕ.) "Το Θέατρο" μαζί με την Διασχολική Θεατρική Ομάδα Γιαννιτσών (Δ.Θ.Ο.Γ.) σας παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση <<Στα μυστικά του βάλτου>> της Π. Δέλτα, σε διασκευή- σκηνοθεσία Γ. Φλήρη.

16, 17, 18 Νοεμβρίου, 20:30

Πνευματικό Κέντρο δήμου Γιαννιτσών

Είσοδος ελεύθερη.

Και λίγα λόγια για τις 2 ομάδες που συμπράττουν:...


Η Διασχολική Θεατρική Ομάδα Γιαννιτσών συντέθηκε σε ενιαίο σχήμα τον Σεπτέμβριο του 2003. Αρχικά ξεκίνησε με ξεχωριστές
θεατρικές ομάδες σχολείων, με πρωτοπόρα αυτήν του 2ου Γυμνασίου το 2001. Εκείνη η ομάδα εγκαινίασε την θεατρική σκηνή του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών με το έργο <<Αντιγόνη>> του Σοφοκλή. Το 2002 οργανώθηκε και η ομάδα του 1ου Γυμνασίου και η συνένωσή τους έγινε το 2003. Από εκείνη την στιγμή η ΔΘΟΓ απαρτίζεται από παιδιά όλων των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης. Η ανάγκη των παιδιών καθώς και της θεατρικής τους εμψυχώτριας, κ. Γ.Φλήρη, να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, στηρίζει αυτήν την προσπάθεια που πραγματοποιείται αφιλοκερδώς. Η ομάδα έχει ήδη ανεβάσει πολλές και επιτυχημένες παραστάσεις, μεταξύ των οποίων: Τρωάδες (2004), Ιφιγένεια εν Αυλίδι (2005), Ντολμαδάκια γιαλαντζί (2006), Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο (2008), Άνι (2009), Η κυρά μας η μαμή (2010), Στην αυλή μας πόλεμος (2011). Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (2012) Ας μην ξεχνάμε ότι ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. Όποιος παιδεύεται μαθαίνει να προσφέρει και όποιος προσφέρει παραμένει ζωντανός και ακμαίος...

Και λίγα λόγια για τον  Ερασιτεχνικό Σύλλογο Θεάτρου (ΕΡΑ.Σ.ΘΕ.) "Το Θέατρο".
Ο Ερασιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου (ΕΡΑ.Σ.ΘΕ.) "Το Θέατρο" είναι μία ερασιτεχνική- μη κερδοσκοπική- ομάδα από τα Γιαννιτσά
, με πολύ μεράκι για το θέατρο, φοβερή ζωντάνια, απίστευτο γέλιο και διάθεση για δημιουργία... μια παρέα ενηλίκων που αγαπά την ζωή και καλλιεργεί το πνεύμα της δημιουργίας, της προσφοράς και της επικοινωνίας μέσα από τους δεσμούς της φιλίας που αναπτύσσουν τα μέλη της.

Η πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι ήταν τον Μάιο του 2007 με το <<Ένοχο Μυστικό>> της Γ. Φλήρη. Η δεύτερη, με τις <<Ανθισμένες Μανόλιες>> του R. Harling τον Ιανουάριο του 2012.


Είστε όλοι και όλες ευπρόσδεκτοι-ες να γίνεται μέλη της ομάδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου