Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Άδωνις Γεωργιάδης: “Αναρωτιέμαι πραγματικά, έχετε σώας τας φρένας”; (βίντεο)



Με αφορμή το πρωινό επεισόδιο μεταξύ Γεωργιάδη και Χαϊκάλη, ας θυμηθούμε λίγο από Άδωνις.
Το τραγικό για τον βουλευτή της ΝΔ αλλά και για αυτούς που συνεχίζουν να τον εκλέγουν στην βουλή δεν είναι το ότι άλλα λέει και άλλα κάνει στην πορεία, άλλωστε σε τέτοια τακτική μας έχουν συνηθίσει λίγο πολύ οι περισσότεροι πολιτικοί, αλλά το ότι κάποιες από τις δηλώσεις τις έκανε λίγες μόλις ημέρες πριν αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ και προσχωρήσει στην ΝΔ.

Απολαύστε Άδωνις Γεωργιάδη:




  • Οι άνθρωποι  που τα γράφουν αυτά έχουν σώας τα φρένας ή είναι παρανοϊκοί ναρκομανής έχουν κάποιο πρόβλημα από τα χάπια. Είναι ποτέ δυνατόν να λέει κανείς ότι εγώ προτίθεμαι να φύγω από το ΛΑΟΣ για να πάω στην ΝΔ; ή που διαβάζω ότι τώρα που έφυγε ο Βορίδης θα ακολουθήσει και ο Γεωργιάδης. Δηλαδή αναρωτιέμαι πραγματικά, έχετε σώας τας φρένας;
  • Ο Σαμαράς θα μιλήσει για το άσυλο; Ο αχρηστότερος υπουργός εξωτερικών από καταβολής Ελληνικού Κράτους; ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!
  • Αν ο Φαήλος Κρανιδιώτης νομίζει ότι θα διαλυθεί ο ΛΑΟΣ, αν νομίζει ότι ξαφνικά θα φύγουν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ για να ακολουθήσουν τον μεγάλο ηγέτη Αντώνη Σαμαρά, αν νομίζει ότι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ θα πάνε να ψηφίσουν ΝΔ γιατί εξελέγη ο Σαμαράς αρχηγός, προφανώς ο άνθρωπος έχει πολιτική σκέψη νηπίου, γιατί αυτά ΔΕΝ θα γίνουνε.
  • Ο Αντώνης Σαμαράς υπουργός οικονομικών τότε, είναι αυτός όπου ψήφισε τον νόμο, οι οποίοι πολλοί Νεοδημοκράτες θα τον έχουνε ξεχάσει, που μας απαγόρευε να λέμε «συμμοριτοπόλεμους» και μας έλεγε ότι πρέπει να λέμε εμφύλιο πόλεμο

1 σχόλιο:

  1. Εσύ πάντως δεν έχεις σίγουρα, κωλοτούμπα του κερατά. Ξεπέρασες ακόμα και τον (πρώην) αρχηγό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή