Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δημιουργία νέου blog σχετικά με το περιβάλλον, «Επιστροφή στη Φύση»




Εδώ και λίγο καιρό, μία ομάδα απόφοιτων της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής δημιούργησαν μία πάρα πολύ όμορφη αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα σχετικά με την επιβίωση στην ύπαιθρο αλλά και για έναν ποιοτικό τρόπο ζωής… «Επιστροφή στη Φύση».  Σ' αυτό το blog μπορεί να βρει κανείς θέματα σχετικά με το περιβάλλον την οικολογία και τη φύση σε όλο της το μεγαλείο...Δημιουργικές κατασκευές και παρασκευές αγροτικών προϊόντων, καλλιέργειες λαχανοκομικών και δεντροκομικών φυτών..Επίσης Ψυχαγωγία και ενημέρωση, προτάσεις βιβλίων και ταινιών για να παρακολουθήσετε αλλά και πολλά ακόμη...

Ακολουθεί το link:  

http://epistrofi-sti-fysi.blogspot.gr/



Όπως διαπιστώσαμε και εμείς πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή και οργανωμένη προσπάθεια από παιδιά τα οποία δείχνουν να έχουν όρεξη και μεράκι να βρουν και να προτείνουν λύσεις σχετικά με το περιβάλλον σε μία εποχή όπου οι συνθήκες επιβάλλον να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μία εκ των συντελεστών αυτής της προσπάθειας τυγχάνει να είναι συντοπίτισσα μας και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή της Σκύδρας.

Ως Πέλλα Δώθε ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθειά των παιδιών και θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο.

1 σχόλιο: