Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πήγε σε πάρτι γενεθλίων σε μπαρ της Πάτρας και τον εκτέλεσαν



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν μέσα και έξω από το κλαμπ την ώρα της επίθεσης. Ταυτόχρονα περιμένουν και τα αποτελέσματα της έρευνας από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου έχουν μεταφερθεί 23 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης. Επίσης, οι αστυνομικοί εξετάζουν οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τη στιγμή της επίθεσης.

Όσον αφορά τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, χωρίς όμως να αποκλείουν και άλλα πιθανά κίνητρα. Σχετικά με τον τρόπο δράσης των δύο αγνώστων, έγινε γνωστό ότι όταν οι δράστες έφθασαν με τη μηχανή έξω από το κλαμπ, κατέβηκε ο συνεπιβάτης και άρχισε να πυροβολεί με ένα ημιαυτόματο όπλο τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο. Όταν τελείωσαν οι σφαίρες από το ημιαυτόματο έβγαλε ένα πιστόλι και συνέχισε να πυροβολεί.
Η επίθεση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της πόλης. Ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης βρισκόταν εκεί καλεσμένος σε γιορτή γενεθλίων. Ο 32χρονος Κώστας Φράγκος, αθλητής της πυγμαχίας και εργαζόμενος στο κλαμπ, βρισκόταν και αυτός στην πόρτα του κλαμπ. Οι δύο άτυχοι νέοι τραυματίστηκαν θανάσιμα,ο Σινούρης υπέκυψε επί τόπου στα τραυμάτα του και ο Φράγκος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», έπειτα από λίγες ώρες, ενώ ένας 42χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου