Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Εκλογές στη Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας.Ποιοι εκλέγονται στο διοικητικό συμβούλιο.



Πραγματοποιήθηκαν χθες 17 Απριλίου οι εκλογές της Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου και για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Για την εκλογή αντιπροσώπων για το 16 Συνέδριο της ΟΛΜΕ η ΔΑΚΕ έλαβε 186 ψήφους και εκλέγει 2 αντιπροσώπους (Σουκιούρογλου Γ. , Δημητρίου Γ.), η ΑΣΚ έλαβε 129 ψήφους και εκλέγει 2 αντιπροσώπους (Τσακμακίδης Α., Χατζημωϋσιάδης Π.), η ΑΣΑΠΕ έλαβε 85 ψήφους και εκλέγει 1 αντιπρόσωπο (Κάμτσης Δ.), ενώ δεν εκλέγουν αντιπροσώπους η ΕΣΑΚ ΔΕΕ που έλαβε 34 ψήφους και η Α.Κ.Ε. με 26 ψήφους. Για την εκλογή ΔΣ Β' ΕΛΜΕ Πέλλας.... η ΔΑΚΕ έλαβε 172 ψήφους και εκλέγει 3 μέλη (Σουκιούρογλου Γ.,
Γιουβάνογλου Ν., Βασιλειάδης Π.), η ΑΣΚ έλαβε 129 ψήφους και εκλέγει 2 μέλη (Τσακμακίδης Α., Χατζημωϋσιάδης Π.), η ΑΣΑΠΕ έλαβε 103 ψήφους και εκλέγει 2 μέλη (Κάμτσης Δ. και Χρυσανθίδου Λ.). Δεν εκλέγουν μέλος στο Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ Πέλλας η ΕΣΑΚ ΔΕΕ που έλαβε 34 ψήφους και η Α.Κ.Ε. που έλαβε 22 ψήφους.

3 σχόλια:

  1. Οι καθηγητές δείξαν εμπιστοσύνη στην φιλελεύθερη παράταξη και στον πρωθυπουργό μας παρά την μείωση των εισοδημάτων τους. Ξέρουν ότι οι θυσίες δεν πάνε χαμένες. Αντε να πάρετε και την ΑΔΕΔΥ ώστε να στηρίξει την κυβέρνηση της σωτηρίας. ΔΑΚΕ σπλάχον της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζουν και βασιλευουν οι γλυφτες του πεζοδρομου και στις εκλογες θριαμβευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στους τυφλούς κερδίζει ο μονόφθαλμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή