Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Απολογισμός συγκέντρωσης τροφίμων-παιχνιδιών του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Πέλλας



Μετά από την επιτυχημένη εκδήλωση συγκέντρωσης τροφίμων και παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στις πρωτεύουσες των 4 Δήμων του Νομού, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους, προσφέροντας τρόφιμα και παιχνίδια ή αγοράζοντας κουπόνια από τα καταστήματα της Έδεσσας.
Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης ήταν πολύ ικανοποιητικό. Συνολικά στους 4 Δήμους συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν σε 500 περίπου οικογένειες πακέτα τροφίμων. Πιο αναλυτικά:


ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ:
Λόγω της αυξημένης ανταπόκρισης των ίδιων των πολιτών παρατάθηκε η συγκέντρωση τροφίμων και κουπονιών για ακόμη μια μέρα, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Εκτός από τα τρόφιμα και τα παιχνίδια, αγοράστηκαν κουπόνια συνολικής αξίας 2.300 € από τα 22 καταστήματα της πόλης, τα οποία συμμετείχαν στην προσπάθεια.
Συγκεκριμένα από το Κ.Π ΌΡΑΜΑ μοιράστηκαν τρόφιμα, παιχνίδια και κουπόνια σε 60 οικογένειες ενώ από τον Δήμο Έδεσσας κουπόνια και τρόφιμα σε 90 οικογένειες.
Συντονισμένες Δωρεές έγιναν από: το  2ο και 5ο Νηπιαγωγείο, το 6ο Δημοτικό Σχολείο, το ΕΠΑΣ Έδεσσας, τη Νοσηλευτική Σχολή Έδεσσας, το ΚΑΠΗ Μεσημερίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τον ΓΑΣ Έδεσσας, το Φροντιστήριο Αγγλικών της Μελίνας Καρπούζα και από την Επιχείρηση Κάβα Ποτών «Στραγαλάς» του Χατζηαντωνιάδη Χαράλαμπου.
Επίσης να αναφέρουμε την άψογη συνεργασία των μελών του Δικτύου στην Έδεσσα (του Δήμου Έδεσσας, του Σωματείου Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Πέλλας, του Επιμελητηρίου Πέλλας, των Προσκόπων και της Εθελοντική Ομάδα Γονέων «Ασπίδα»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου