Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Αρνητικός ο Μ. Θεοδωράκης για υποψήφιος για την Προεδρία



Μόλις λίγα 24ωρα μετά τα όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ό,τι μια προσωπικότητα όπως ο Μίκης Θεοδωράκης θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατίας, στην οποία θα μπορούσε να συμφωνήσει το ΠΑΣΟΚ, ενδεχομένως η ΝΔ αλλά και η Αριστερά προκειμένου να αποφευχθεί μια εκλογική αναμέτρηση το 2015, ο Μίκης Θεοδωράκης απαντά σήμερα επισήμως γιατί ότι δεν αποδέχεται την πρόταση αυτή.
Στην επιστολή του κάνει λόγο για πολιτικό προσωπικό της υποτέλειας που υφίσταται φθορά απ' τις πολιτικές που υλοποιεί, αντιλαϊκές πολιτικές μάλιστα με έξωθεν εντολές.
Αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να τον εμπλέκουν στα παιχνίδια τους ως παράγοντα λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει αυτό το προσωπικό όταν ο ίδιος και αντιμνημονιακό λόγο αρθρώνει αλλά και έχει ορίσει την κατάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας ως την μόνη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα.
Ο κ. Θεοδωράκης υποστηρίζει ότι αυτές οι προτάσεις ισοδυναμούν με πολιτικά παιχνίδια που είναι τμήμα της βαθιάς κρίσης ενός προσωπικού πολιτικού χώρου που προ πολλού έχει εγκαταλείψει τον ελληνικό λαό για χάρη των πολιτικών του φιλοδοξιών. Η θέση μου είναι η κάθετη αντίθεση και η ανθρώπινη θλίψη, λέει χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τα σενάρια αυτά.
megatv

3 σχόλια:

  1. ασ περιμενουνε λιγο ακομα,μικρος ειναι,μας δουλευουνε κανονικοτατα.αλλα τι αλλο μπορεις να περιμενεις απο τον βενιζελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά το πρόσωπο που πρότεινε τον γερομαλ@@@κα μίκη,την σερβιέτα του Μητσοτάκη...Ας πρότεινε τον Μητσοτάκη...Ο γελοίος...Οι γελίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρόεδρος πρέπει να είναι πρόσωπο τέλειο με αψεγάδιαστη ιστορία τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνία. Όλοι όσοι έγιναν μέχρι τώρα χαρακτηρίζονται ως μεγάλα λαμόγια και έτσι είναι αφού όλοι τους έγραψαν μελανή ιστορία σε όποιο πόστο κι αν υπηρέτησαν. Πόσο ακόμη αυτός ο γελοίος άνθρωπος ο Μίκη Μάους που όταν άλλοι θυσιάζονταν στο βωμό της Ελευθερίας αυτός έκαμνε χίλιες κωλοτούμπες για να επιβιώσει και φυσικά για να οικονομήσει. Τι να μας πει ότι δεν δέχθηκε την Προεδρία, πριν να του γίνει η πρόταση η Προεδρία δεν δεχόταν αυτόν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή