Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Τζαμτζής ΔΕΝ θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Σκύδρας

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Δάνης Τζαμτζής όσον αφορά στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου στο Δήμο Σκύδρας.

Ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος.


Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την προηγούμενη μέρα είχε συνάντηση με τα στελέχη του συνδυασμού του και τους ανακοίνωσε την πρόθεσή του να απέχει από αυτή την εκλογική διαδικασία, ενώ παρότρυνε όποιο στέλεχος επιθυμεί να βγει μπροστά, να το κάνει αφού προηγηθεί διάλογος, μιας και υπάρχει ήδη μια «μαγιά» από τη δημοτική παράταξη και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο με φιλοδοξίες.

Επιπλέον, ο κ. Τζαμτζής σημείωσε ότι δεν έχει πρόθεση να δώσει το «δαχτυλίδι» της αρχηγίας σε κανέναν, όμως όπως είπε είναι μία καλή ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να κάνει το μεγάλο βήμα, καθώς υπάρχει η Δημοτική ομάδα.

Ερωτώμενος σχετικά με το αν έχει κλείσει γι’ αυτόν ο κύκλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Βουλευτής τόνισε ότι στην πολιτική «τα πάντα ρει» και πως κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Τέλος, αναφέρθηκε στο νέο εκλογικό σύστημα με τα ξεχωριστά ψηφοδέλτια για Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, αναφέροντας ότι ήταν λάθος που δεν προχώρησε, καθώς όπως σημείωσε «θα έσπαγε τις συναλλαγές που γίνονται κάτω από το τραπέζι τη δεύτερη Κυριακή».

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Τζαμτζής Υπουργός........Σύντομα κοντά σας.....Με ποια Κυβέρνηση δεν ξέρω αλλά ξέρει ο Δάνης..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή