Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οι Έλληνες σκοτώνουν τα σπίτια τους 270 ευρώ το τετραγωνικό!



Οι Έλληνες σκοτώνουν τα σπίτια τους για 270 ευρώ το τετραγωνικό (για παράδειγμα στις Συκιές και τα Μετέωρα Θεσσαλονίκης) ή με 300 ευρώ/τ.μ. (στην Καλαμάτα).
Μιλάμε για βιβλική καταστροφή στα ακίνητα που μετατρέπει μια χώρα φιλέτο της Ευρώπης σε Ελντοράντο για πλούσιους τυχοδιώκτες που μπορούν να αγοράσουν τα σπίτια των Ελλήνων σε εξευτελιστικές τιμές εξαιτίες των χαρατσιών πάσης φύσεως και κυρίως του χαρατσιού του Βενιζέλου της ΕΛΙΑΣ. Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης εκδίκησης στις κάλπες
που θα κάνει δημοσκόπους και μηντιάρχες-παπαγαλάκια να κρύβονται...
Σε εξευτελιστικές τιμές πωλούνται πλέον παλαιά ακίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Αλλά και τα νεόδμητα σπίτια έχουν βγει στο σφυρί και διατίθενται ακόμη και πάνω από 50% χαμηλότερα σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα.
Ωστόσο, εκεί που υπάρχουν πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες είναι στα διαμερίσματα των 30 ετών και πάνω τα οποία με ορισμένες εργασίες ανακατασκευής μπορούν να μετατραπούν σε «παλατάκια».
Κατοικίες που πωλούνται ακόμη και με 270 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο (για παράδειγμα στις Συκιές και τα Μετέωρα Θεσσαλονίκης) ή με 300 ευρώ/τ.μ. (στην Καλαμάτα) θεωρούνται ευκαιρίες. Διότι για σπίτι 100 τ.μ. Μπορούν να διατεθούν κάτω από 30 χιλιάδες ευρώ ενώ με ένα ποσό της τάξης των 10-20 χιλιάδων ευρώ μπορούν να ανακαινιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου