Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Έφυγαν (με προβλήματα) για τελικό

Πλήθος κόσμου βρέθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, στη περιοχή της Βίλκας, για προορισμό το ΟΑΚΑ.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν εκεί, ώστε να μεταβούν στα λεωφορεία, φρόντισαν να δημιουργήσουν μία “μίνι” εξέδρα φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους.

Ωστόσο δεν ήταν λίγα τα ευτράπελα τα οποία σημειώθηκαν τόσο κατά την αναχώρηση όσο και στην διαδρομή με αποτέλεσμα αρκετοί φίλαθλοι του δικεφάλου να μπορέσουν ίσως να δώσουν το παρόν στον τελικό του κυπέλλου.



Τους “έστησε” το πούλμαν!

Κυριολεκτικά στο… δρόμο, ήταν στις 6 το πρωί στελέχη του Συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Κουφαλίων, αφού από τα τρία λεωφορεία που είχαν κλείσει, εμφανίστηκαν τα δυο και έτσι έμειναν 50 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο σημείο συνάντησης, στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης να περιμένουν το πούλμαν που τους… “έστησε”!
Σύμφωνα με πληροφορίες του arenafm.gr γίνονται ενέργειες για αν βρουν κάποιο άλλο λεωφορείο και να αναχωρήσουν, αλλά αυτό φαντάζει αρκετά δύσκολο.
Προβλήματα υπήρχαν και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, αφού υπήρχε μεγάλη ζήτηση για πούλμαν, αλλά ο αριθμός των υπαρχόντων δεν είναι τόσο μεγάλος (υπήρχε ανάγκη για 400 πούλμαν) και έτσι πολλοί φίλαθλοι έφυγαν με μικρά βανάκια 9 θέσεων.


Μολότοφ σε πούλμαν!!

Νέο κρούσμα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ στο οποίο άγνωστοι πέταξαν μολότοφ (!), έσπασαν τζάμια και έτσι ακυρώθηκε η εκδρομή!!
Συνέβη στην περιοχή της Νέας Κρήνης, όταν συγκεντρώθηκαν 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ για να αναχωρήσουν για Αθήνα, αλλά τελικά κατέβηκαν από το πούλμαν και η εκδρομή αναβλήθηκε, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να χάσουν και τα χρήματά τους και φυσικά να τους μείνουν τα εισιτήρια στο χέρι!
Κάποιοι ξεκίνησαν να φύγουν με αυτοκίνητα, αλλά οι υπόλοιποι θα μείνουν απ΄ότι φαίνεται να δουν τον αγώνα στην τηλεόραση.


Καραμπόλα στο Βόλο!!

Τέσσερα λεωφορεία που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν (!) στην περιοχή του Βόλου, 17 χιλιόμετρα πριν από την πόλη της Θεσσαλίας και ένα μάλιστα έπιασε φωτιά! Σύμφωνα με όσα ανέφερε φίλαθλος του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα (07:05) στον αέρα του ARENA 89,4, οι οδηγοί των πούλμαν έκαναν “μαγκιές” μεταξύ τους, σταματούσαν απότομα για “σπάσιμο” και κάποια στιγμή έγινε τετραπλή καραμπόλα!! Είναι δυνατόν;

Ευτυχώς κανένας δεν έπαθε κάτι σοβαρό, αλλά οι οπαδοί του “δικεφάλου” (περίπου 200 άτομα) βρίσκονται στο δρόμο, ελπίζοντας  να επιβιβαστούν σε άλλο λεωφορείο!

Πηγή:  arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου