Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Μέθυσαν και βίασαν 20χρονη στην Ηλιούπολη παίζοντας «Ring of Fire»


Θύμα βιασμού μετά από το παιχνίδι «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» έπεσε μία 20χρονη στην Ηλιούπολη σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην τηλεόραση του star.
Η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και ένας συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο.

Εκείνος, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να τη χαιδεύει σε όλο της το σώμα, η κοπέλα αντέδρασε και ο φίλος της αποχώρησε. Λίγα λεπτά μετά δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Ξύπνησε ταραγμένη , ούρλιαξε για βοήθεια, εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.
«Είχαμε πιει υπερβολικά και δεν ξέραμε τι κάναμε»  είπαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν οι δράστες αφού η 20χρονη αμέσως μετά το μαρτύριο που έζησε πήγε τρέχοντας και σε άθλια κατάσταση στο Α.Τ Ηλιούπολης και τους κατήγγειλε.
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.
To Ring of Fire ή, αλλιώς, το Δαχτυλίδι της Φωτιάς είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι,  το οποίο, μέσα από την υπερκατανάλωση αλκοόλης, υπόσχεται στιγμές συγκίνησης και διασκέδασης. Μέσα απο υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι παίκτες πρέπει να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στους γύρους  χωρίς να χάσουν τις αισθήσεις τους, πράγμα αδύνατο καθώς η τράπουλα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να γίνονται όλοι λιώμα.
Για παράδειγμα με το χαρτί  3  πίνει αυτός που άνοιξε το φύλλο, με το  5  πίνουν όλες οι κοπέλες και με το 6 όλα τα αγόρια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου