Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Φουντουκίδου, Τζαμτζής και Σταμενίτης φλερτάρουν με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σύμφωνα με την «Ημερίσια»


Η εκλογική ετοιμότητα στη Λ. Συγγρού έχει χτυπήσει «κόκκινο» μετά και την αποσαφήνιση από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά ότι ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου ολοκληρώνεται μαζί με το PSI. Τα ψηφοδέλτια σε όλες τις περιφέρειες έχουν συμπληρωθεί και απομένει ο τελικός έλεγχος από τον πρόεδρο της Ν.Δ. που ενδέχεται να προσθέσει και κάποια ηχηρά ονόματα. 

Ως πιθανότερη ημερομηνία εκλογών θεωρείται από πολλούς στη Λ. Συγγρού η 11η ή η 18η Μαρτίου. Η πρόβλεψη των δημοσκοπήσεων, τελευταία της MRB, ότι η Ν.Δ. αυξάνει θεαματικά τον αριθμό των εδρών της...

...(140 δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση) ανεβάζει και τον αριθμό των ενδιαφερομένων να πολιτευθούν. Οι εν ενεργεία βουλευτές θα είναι, όπως όλα δείχνουν, αυτοδίκαια υποψήφιοι, αν και αναμένεται η εθελούσια αποχώρηση του Δημήτρη Σιούφα.

Σύμφωνα με το άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE», την συμμετοχή τους αναμένεται να ξανά διεκδικήσουν  οι πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Δάνης Τζαμτζής και Πόπη Φουντουκίδου ενώ συμπληρώνει πως μία θέση θα επιχειρήσει να κερδίσει και ο Διονύσης Σταμενίτης, στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά και σύζυγος της επί δεκαετίες συνεργάτιδάς του, Γεωργίας Γκίκα.

Ολόκληρο το άρθρο της «Ημερίσιας» μπορείτε να το διαβάσετε  πατώντας εδώ

Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου