Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Σφοδρές χιονοπτώσεις αναμένονται από Πέμπτη μεσημέρι στην Πέλλα



Σύμφωνα με την πρόγνωση που λάβαμε από αναγνώστη και ένθερμο φίλο της ερασιτεχνικής μετεωρολογίας, αναμένονται σφοδρές χιονοπτώσεις από την Πέμπτη το μεσημέρι. Οι χιονοπτώσεις που κατά τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης θα ενταθούν , αναμένεται να καταγράψουν υψηλή χιονόστρωση σ' ολόκληρη την Πέλλα, όχι μόνο την ορεινή αλλά και στην πεδινή. Στα ορεινά, τα ύψη χιονιού θα ξεπερνούν τα 30 εκατοστά ενώ για τα πεδινά αναμένεται να φτάσουν στα 10 εκατοστά. Πολύ προσοχή λοιπόν στο οδικό δίκτυο αλλά και μέσα στις πόλεις. Εφοδιαστείτε με αλυσίδες...
...και περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες.
Μένει πλέον να δούμε αν θα επαληθευτούμε κάνοντας φέτος White Christmas

6 σχόλια:

  1. γίνεται τα εκχιονιστικά εκτός απο το χιόνι να σπρώξουν και κανένα λαμόγιο απο αυτό τον τόπο;γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και απο τετοια στον νομο μας δοξα τον Θεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που συγκεντρώσαμε απο το διαδίκτυο, η κακοκαιρία θα ναι πιο σοβαρή απο όσο περιμένουμε τόσο σε διάρκεια όσο και σε φαινόμενα.Τα Γιαννιτσά, Κρυα βρύση, Σκύδρα θα έχουν τουλάχιστον 15 εκατοστά χιονόστρωση ξημερώματα Παρασκευής.Εδεσσα και βορειότερα θα ναι ακόμη σοβαρότερα τα πράγματα.Η Αλμωπία θα γνωρίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις.Εφοδιαστείτε με αλυσίδες καθώς τα χιόνια θα διατηρηθούν απο το παγετο που θα ακολουθήσει.
    Ο εν λόγω αναγνώστης και φίλος του Πέλλα Δώθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτά που αναμένουμε τα σχολεία θα ναι κλειστά την Παρασκευή χωρίς αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σάκης Αρναούτογλου επιβεβαίωσε στο έκτακτο καιρικό δελτίο πριν λίγο στην ΕΤ3 πως θα χουμε σφοδρές χιονοπτώσεις.Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή