Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Υπάλληλος ζητούσε «γρηγορόσημο»... 1.000 ευρώ!


Φακελάκι...1.000 ευρώ κατηγορείται ότι πήρε υπάλληλος στην Κατερίνη για να βεβαιώσει ότι οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Την καταγγελία στην αστυνομία έκανε 47χρονος σιδηρουργός, ο οποίος υποστήριξε ότι την περασμένη Τρίτη η 60χρονη αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος τοπογραφήσεως, εποικισμού και αναδασμού της περιφερειακής ενότητας Πιερίας απαιτούσε τα χρήματα για να βεβαιώσει χωρίς να κάνει αυτοψία ότι...

... οικόπεδο που ο καταγγέλλων ήθελε να μεταβιβάσει περιελάμβανε κτίριο 25 τετραγωνικών μέτρων, ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί άρτιο και οικοδομήσιμο.

Ο 47χρονος με τον τρόπο αυτό ήθελε να μεταβιβάσει το συγκεκριμένο οικόπεδο. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο 47χρονος συγκέντρωσε το ποσό των 1.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα που προσημειώθηκαν από τους «αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ και εμφανίστηκε στο γραφείο της 60χρονης μαζί με γυναίκα την οποία παρουσίασε σαν κόρη του, η οποία όμως ήταν αστυνομικός των εσωτερικών υποθέσεων. Το ποσό παραδόθηκε στην υπάλληλο, η οποία με τη σειρά της χορήγησε στον καταγγέλλοντα τη βεβαίωση που ζήτησε. Ακολούθησε επέμβαση των αστυνομικών που τη συνέλαβαν. Η ίδια ισχυρίστηκε πως δεν ζήτησε χρήματα αλλά ο 47χρονος της τα έδωσε χωρίς η ίδια να γνωρίζει τι είναι. Χθες η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κατερίνης.

Πηγή  zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου